2013-03-20 10:47:11
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ... ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΛΟΡΕΝΘΟ
Τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού από την Αργεντινή είναι πιθανό να παρακολουθήσει από κοντά ο Χουάνχο Λορένθο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "SportDay".

Στα τέλη Απριλίου αναμένεται άνθρωπος του Ολυμπιακού να ταξιδέψει στην Αργεντινή, προκειμένου να παρακολουθήσει για ένα χρονικό διάστημα ποδοσφαιριστές που εξετάζονται εν όψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι εκείνα των Βιέτο, Άλαν Ρούις, Μπαριέντος και Βιγιαφάνιες, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει από το τμήμα σκάουτινγκ της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού που θα ταξιδέψει στην Λατινική Αμερική αναμένεται να είναι ο Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος πιθανότατα θέλει να σχηματίσει ο ίδιος άποψη για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας.

Εκτός από τον Βιγιαφάνιες, από την Ιντεπεντιέντε (η οποία οφείλει ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ από την μεταγραφή του Νούνιες) οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ξεχωρίσει τον μέσο Μονσεράτ και τους επιθετικούς Βιντάλ και Μπενίτες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στον Ολυμπιακό θέλουν το ταξίδι να γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, στα τέλη Απριλίου, αν και μέχρι τώρα υπήρχε η πληροφορία ότι οι ερυθρόλευκοι θα προτιμούσαν να πάρουν έναν Αργεντινό που να παίζει στην Ευρώπη, να έχει προσαρμοστεί και όχι να φέρουν έναν ταλαντούχο απευθείας στην Ελλάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θεόφιλος Γεωργιάδης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θεόφιλος Γεωργιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ