2013-03-25 10:08:04
Φωτογραφία για Μιχαλολιάκος από Μεσολόγγι:Να παραιτηθεί o Δένδιας - Κρύφτηκε, δεν βγήκε να πει μια συγνώμη [video]
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Μεσολόγγι, παρουσία του αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου Νίκου Μιχαλολιάκου καθώς και πολλών βουλευτών του κόμματος.

Στην αρχή της ομιλίας του ο Νίκος Μιχαλολιάκος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ιστορικότητα της Ιεράς πόλης Μεσολογγίου, ωστόσο δεν παρέλλειψε να αναφερθεί, και στις εξελίξεις στην Κύπρο αλλά και στις δημοσκοπήσεις που όπως χαρακτηριστικά είπε "κρύβουν" το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής.

"Να παραιτηθεί o Δένδιας-Κρύφτηκε, δεν βγήκε να πει μια συγνώμη"

Ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, εξαπέλυσε επίσης σφοδρή επίθεση, κατά του υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προσταστίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, με αφορμή την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων, ζητώντας παράλληλα την παραίτηση του:"Πριν από λίγες μέρες θριαμβολογούσε στα παράθυρα των τηλεοράσεων που δήθεν σταμάτησε την απόδραση του Βλαστού.Που είναι τώρα που οι φυλακές Τρικάλων δέχτηκαν πυρά;Κρύφτηκε ο Δένδιας, δεν βγήκε στα δελτία να πει μια συγνώμη έστω από ευθιξία, ποιος την έχασε για να την βρεί ο Δένδιας!Να παραιτηθεί..."


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε στα τοπικά ζητήματα δίνοντας έμφαση το ΤΕΙ και το Νοσοκομείο Μεσολογγίου ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των ρομά στο οποίο όπως είπε, λύση έδωσε η Χρυσή Αυγή.

Ομιλίες επίσης έκαναν ο Αιτωλοακαρνάνας βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης και οι Η. Παναγιώταρος, Π. Ηλιόπουλος, Χ. Παππάς, Γ. Αρβανίτης και ο τομεάρχης Αιτωλ/νίας Χ. Ρήγας.
cityvoice.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ