2013-03-26 03:02:19
Φωτογραφία για Mitsubishi CA-MiEV, το ηλεκτρικό μέλλον
Βασισμένη στα σχόλια των πελατών i-MiEV την τελευταία τριετία και στη συνεχή τεχνολογική πρόοδο, η Mitsubishi στοχεύει να... δώσει στα ηλεκτρικά οχήματα δυνατότητες κίνησης και εκτός πόλεων.

Το νέο πρωτότυπο CA-MiEV (Compact & Advanced technology MiEV) έχει σχεδιαστεί για να προβάλλει τις νέες τεχνολογίες στις οποίες επενδύει η Mitsubishi, με στόχο να τις περάσει μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα στη γκάμα των παγκόσμιων μοντέλων της.

Το συγκεκριμένο διαθέτει αυτονομία 300 χλμ. αρκετή για να μεταφερθεί κανείς εκτός των στενών ορίων των αστικών κέντρων. Η τιμή αυτή επιτυγχάνεται χάρη στις μπαταρίες υψηλής πυκνότητας, στο ελαφρύ βάρος και στην προηγμένη αεροδυναμική του.

Το CA-MiEV εφοδιάζεται με την επόμενη γενιά συστήματος κίνησης υψηλής απόδοσης, που περιλαμβάνει μία νέα ολοκληρωμένη μονάδα ισχύος 80kW, ένα νέο συσσωρευτή 28 kWh και τεχνολογία ασύρματης φόρτισης μέσω μαγνητικής αντήχησης.

Παράλληλα, χάρη στις ανεπτυγμένες δυνατότητες τηλεματικής του, μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει email, να ενημερώνει που βρίσκεται, σε περίπτωση ατυχήματος ή κλοπής, να ανταλλάσσει δεδομένα με smartphones κ.λπ.
autotriti.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ