2013-03-29 10:17:52
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ!
Τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει κάθε αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν – όπως πρέπει να κάνει και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ – εξήγησε ο Μίτσελ στους παίκτες του, προσπαθώντας να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο το ενδιαφέρον των ποδοσφαιριστών του για το φινάλε της φετινής σεζόν.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει η ομάδα του να έχει κάποια βαθμολογική απώλεια και περιμένει οι παίκτες του να παρουσιαστούν σοβαροί στους εναπομείναντες αγώνες του πρωταθλήματος.

Άλλωστε, ο 50χρονος τεχνικός «τεστάρει» τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Για αυτό τον λόγο τους ξεκαθάρισε ότι «μπορεί να είμαστε πρωταθλητές, αλλά το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να νικήσουμε. Να είμαστε καλοί αυτήν την Κυριακή, γιατί είναι το πιο δύσκολο από τα παιχνίδια που απομένουν».

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ εξήγησε πως «κάθε εβδομάδα πρέπει να είμαστε καλοί. Κάθε φορά πρέπει να παίζουμε καλά και ν' αποδίδουμε αυτό που μπορούμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ