2013-04-01 23:05:47
Φωτογραφία για Τι θέλει να αλλάξει ο Βονόρτας στον Παναθηναϊκό
Ο Γιάννης Βονόρτας(αριστερά) έπιασε δουλειά στην Παιανία και θέλει να αλλάξει αρκετά πράγματα στον ΠαναθηναϊκόΔύο από τα στοιχεία που θέλει να βελτιώσει ο Γιάννης Βονόρτας στον Παναθηναϊκό είναι η ψυχολογία και η κυκλοφορία της μπάλας, ενώ δεν ξέχασε τη συνεργασία του με τον Χουάν Ρότσα: «Κάναμε μία καλή προσπάθεια που διακόπηκε βίαια».

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του δίνει η διοίκηση του συλλόγου χαρακτηρίζοντάς την «πρόκληση», να καθίσει στον πάγκο για αυτά τα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Είναι τιμή για μένα που με εμπιστεύεται αυτήν την περίοδο, η οποία είναι μια δύσκολη περίοδος για το Σύλλογο.

Είναι χαρά για εμένα που ξαναβρίσκομαι στον πάγκο του Παναθηναϊκού και μάλιστα ως πρώτος γιατί πριν ήμουν βοηθός του Χουάν. Ελπίζω τώρα να καταφέρω κάτι για να αποτελέσει τη συνέχεια του καλού ξεκινήματος που είχαμε κάνει με τον Ρότσα».


Έκανε αναφορά στις Ακαδημίες του συλλόγου: «Βούληση της διοίκησης είναι να εκμεταλλευτούμε τα νέα παιδιά του συλλόγου. Αυτός ήταν ένας ακόμα σημαντικός λόγος για εμένα που προέρχομαι από τις ακαδημίες της Παιανίας ώστε να μπορέσω να ενεργήσω σαν συνδετικός κρίκος σε αυτή την προσπάθεια ώστε να πλαισιώσουν το Σύλλογο πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας».

Όσο για το στόχο που είναι η Ευρώπη, εξήγησε: «Οι τρεις αυτοί αγώνες είναι πολύ σημαντικοί. Θα προσπαθήσουμε για κάτι δύσκολο το οποίο δεν είναι στο χέρι μας. Θα προσπαθήσω και οι ποδοσφαιριστές να βγάλουν τις δυνατότητες τις οποίες έχουν. Τους πιστεύουμε, έχουν ποιότητα και νομίζω ότι θα καταφέρουμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για να μπούμε στα πλέι οφ και να διεκδικήσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη». Που θα πέσει το μεγαλύτερο βάρος;

«Στο να βγάλουν οι παίκτες ό,τι περισσότερο μπορούν. Να επανέλθουν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και σε κάποιες βασικές λειτουργίες της ποδοσφαιρικής ομάδας».

 Για το ποια είναι τα νέα στοιχεία που θέλει να βάλει: «Τα στοιχεία είναι τα ίδια που προσπαθήσαμε και βάλαμε με τον Ρότσα. Εμείς θέλουμε να έχουμε την μπάλα περισσότερο στα πόδια μας για να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μην κινδυνεύουμε. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παίξουμε με παθητικό ρόλο, αλλά να είμαστε εμείς κυρίαρχοι του παιχνιδιού και να ελέγχουμε το ματς».

Δεν ξέχασε τον κόσμο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού όπως και εγώ είναι κοντά στην ομάδα παρά τις πίκρες. Είδα κόσμο να δείχνει διάθεση να γεμίζει το γήπεδο από αγωνιστική σε αγωνιστική. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος στηρίζει την ομάδα. Όσοι είναι Παναθηναϊκός είναι για πάντα».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ