2013-04-01 23:51:15
Φωτογραφία για Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων και ο δεύτερος δράστης των Ισθμίων
Ένας ακόμη δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ταυτοποιήθηκε, μετά το Μάριο Κόλα, ως ένα από τα άτομα που ενεπλάκησαν στον φόνο της 25χρονης, το βράδυ της Παρασκευής, στα Ίσθμια και ο οποίος αναζητείται μαζί με τον συνεργό του στην... Πελοπόννησο. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, οι δράστες δεν αποκλείεται να έφτασαν έως το χωρίο Άσσος της Κορινθίας και να είναι οι δράστες της κλοπής αυτοκινήτου τύπου βάν, λευκού χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ -7760. Ο όχημα εκλάπη μεταξύ του χρονικού διαστήματος από τις δέκα χθες το βράδυ, έως τις πέντε το απόγευμα της Δευτέρας.

Όσον αφορά στον δεύτερο Αλβανό που πήρε μέρος στο φόνο της 25χρονης, ονομάζεται Lita η Drebata Ermal η Litor.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, βρέθηκε δακτυλικό του αποτύπωμα στο τζάμι στο πίσω αριστερό παράθυρο του τζίπ που έκλεψαν οι δράστες μετά τη ληστεία στον ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Μάνδρα Αττικής και το εγκατέλειψαν σε ερημική περιοχή στο Σολωμό Κορινθίας.


Ως ένας εκ των δραστών του φόνου της 25χρονης Κατερίνας Ζώγαλη έχει ταυτοποιηθεί και ο επίσης δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, Μάριο Κόλα.

Η σφαίρα από το καλάσνικοφ των Αλβανών κακοποιών διαπέρασε το στήθος της κοπέλας την ώρα που οδηγούσε για να επιστρέψει στο σπίτι της. Λίγη ώρα μετά, στο νοσοκομείο Κορίνθου, η 25χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή Η 25χρονη από την Κόρινθο είναι το αθώο θύμα των αδίστακτων ληστών, που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εν ψυχρώ τα περιπολικά που τους καταδίωκαν.

Νωρίτερα, είχαν επιτεθεί σε ταβέρνα στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών, απ'όπου υπό την απειλή όπλων είχαν διαφύγει με το τζιπ του ιδιοκτήτη, ένα μαύρο Σουμπαρού Φόρεστερ.

Σκληρός κακοποιός ο δραπέτης Μάριο ΚόλαΟ Αλβανός κακοποιός Μάριο Κόλα και ο συνεργός του που ταυτοποιήθηκε σήμερα, απέδρασαν πριν από μια εβδομάδα από τις φυλακές Τρικάλων.

Ο Μ. Κόλα κατηγορείται, μεταξύ άλλων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών, παράνομη οπλοκατοχή και ληστεία κατά συρροή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και για τη δολοφονία.

Σε συμπλοκή με τον 36χρονο Μάριο ή Μάρκο ή Μαριάν ή Ενουάρτ ή Ζαν Κόλα ή Κόλια ή Γκόλια έχει σκοτωθεί ακόμη ένας αθώος πολίτης, πριν από τρία χρόνια στον Βύρωνα.

Μία μέρα πριν, ο Κόλια είχε έρθει αντιμέτωπος με αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο στο Μαρούσι στις 15 Φεβρουαρίου 2010, όπου τους είχε αφοπλίσει. Την επομένη, είχε εντοπιστεί ξανά με έναν συνεργό του στον Βύρωνα.

Οταν συνειδητοποίησε ότι ήταν εγκλωβισμένος, άρχισε να πετάει χειροβομβίδες εναντίον των αστυνομικών.

Στην ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 25χρονος Αλβανός υδραυλικός που είχε βγει από ένα κατάστημα, ενώ είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί και ο συνεργός του Κόλα.

Ο 36χρονος παραδόθηκε. Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του εντόπισε τα κλεμμένα όπλα των αστυνομικών που είχε αποσπάσει στο Μαρούσι. Οπως αποδείχθηκε, είχε δραπετεύσει μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Θήβας στις 23 Νοεμβρίου του 2009, αφού είχε ακινητοποιήσει τους αστυνομικούς με την απειλή χειροβομβίδας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο Κόλα είναι αδίστακτος και πολύ επικίνδυνος κακοποιός, όπως άλλωστε φάνηκε και από το αποτέλεσμα της προχθεσινής συμπλοκής.

Πηγή: Έθνος"
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλό ταξίδι Παναγιώτη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλό ταξίδι Παναγιώτη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ