2013-04-02 00:26:03
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΣΤΟ Next Gen Series!
Η Άστον Βίλα στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Κόμο της Ιταλίας, επικρατώντας της Τσέλσι στον τελικό του Next Gen Series με σκορ 2-0.

Η ομάδα της οποίας το εμπόδιο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει (στις λεπτομέρειες) ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων με αντίπαλο σύλλογο από την Αγγλία. Στον «εμφύλιο» με την Τσέλσι, η Άστον Βίλα αναδείχθηκε, μετά από μία αρκετά καλή εμφάνιση, νικήτρια χάρις σε δύο τέρματα του Μπιούρκ. Και το πρώτο και το δεύτερο επετεύχθησαν με εύστοχα χτυπήματα πέναλτι. Το σκορ είχε ανοίξει ο ίδιος παίκτης στο 49' ευστοχώντας από τα 11 βήματα μετά από παράβαση στον Ρόμπινσον.

Το δεύτερο μπήκε στο 90' έπειτα από μαρκάρισμα στον Γκρίλις. Το ημίχρονο ήταν στο 0-0. Η Τσέλσι μάλιστα τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κιβόμια στο 89'. Ο παίκτης των Λονδρέζων είχε δεχθεί μία κίτρινη στο 53' και στο 89' είδε και την δεύτερη.

Όπως ήταν φυσικό οι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών της Άστον Βίλα ήταν ξέφρενοι. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία από την πλευρά τους, όπως φυσικά πολύ σημαντική ήταν και η πορεία των παικτών του Μπερντ Στορκ που έφτασαν στις 8 κορυφαίες ομάδες του θεσμού.

Κορυφαίος παίκτης του τουρνουά βγήκε ο Μπέικερ της Τσέλσι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ