2013-04-02 13:30:06
Φωτογραφία για Στη ΓΑΔΑ και ο Θανόπουλος!
Μετά τους Ανδρέα Δημητρέλο και Ντέμη Νικολαΐδη, ήρθε η σειρά του Νίκου Θανόπουλου να μεταβεί στη ΓΑΔΑ, όπου και θα ακολουθήσει όλη τη διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και με τους προηγούμενους, προκειμένου να εξηγήσει τα πεπραγμένα για το διάστημα που ήταν πρόεδρος στην ΑΕΚ.

Η διαδικασία αναζήτησης της αλήθειας όσον αφορά το τι έχει γίνει από το 2004 μέχρι σήμερα με τα χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο συνεχίζεται και μετά τους Ανδρέα Δημητρέλο και Ντέμη Νικολαΐδη ήρθε η σειρά του Νίκου Θανόπουλου, που διατέλεσε πρόεδρος της Ένωσης, να περάσει το κατώφλι της ΓΑΔΑ. Ο Θανόπουλος, αδερφός του Νάσου, πρώην μετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα πρέπει να εξηγήσει για τα πεπραγμένα της περιόδου της διοίκησής του και ταυτόχρονα να αποδείξει ότι επί των ημερών του πληρώνονταν όλα κανονικά.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι και στην περίπτωση του Θανόπουλου μιλάμε για πλημμελήματα και όχι κακουργηματικές πράξεις. Last but not least θα είναι ο Σταύρος Αδαμίδης, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr υπάρχει πλέον έγγραφο από τον εισαγγελέα που απαιτεί την παρουσία του στη ΓΑΔΑ και έπειτα στον ανακριτή ή τον ίδιο, για να εξηγήσει τι έγινε επί των δικών του ημερών διοίκησης στην ΑΕΚ.


Το μόνο που ισχύει είναι ότι ψάχνουν τη φόρμουλα για να δουν πως θα τον καλέσουν από τη στιγμή που εκτίει τη στρατιωτική του θητεία. Γενικά, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται από την αστυνομία, στην περίπτωση του Αδαμίδη χρειάστηκε να κουραστούν αρκετά, γιατί όπως έλεγαν σε ότι αφορά τον τόπο διαμονής, ήταν δηλωμένο το Λονδίνο κι ας ήταν όλο το προηγούμενο διάστημα στην Ελλάδα www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ