2013-04-05 21:29:03
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Παραμένουν στις θέσεις τους οι εργαζόμενοι μέχρι τη δικαστική απόφαση
Συζητήθηκαν σήμερα στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου, τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι 26 εργαζόμενοι του Δήμου Ηρακλείου (9 από τη ΔΕΠΤΑΗ και 17 από το Δήμο). Το δικαστήριο αποφάσισε η εργαζόμενοι να διατηρήσουν τις θέσεις τους, ωσότου αποφανθούν τα δικαστήρια επί των ασφαλιστικών μέτρων.

Σήμερα συζητήθηκαν και τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν άλλοι 15 εργαζόμενοι του Δήμου Ηρακλείου, μετά την αλλαγή της λίστας των επιτυχόντων που αποφάσισε το ΑΣΕΠ, μετά από ενστάσεις άλλων υποψηφίων.

Και στις δύο υποθέσεις κατέθεσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης, ο οποίος για την πρώτη περίπτωση είπε ότι πιθανή απόλυση θα σήμαινε "κατάρρευση του Δήμου" από την έλλειψη προσωπικού, και για τη δεύτερη, ότι οι 15 υπάλληλοι οι οποίοι είναι κατηγορίας επιστημονικού προσωπικού, είναι απαραίτητοι. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι λόγω κρίσης και μνημονίων δεν μπορεί να γίνει καμία πρόσληψη μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014, οπότε οι εργαζόμενοι είναι πολύτιμοι για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Στα δικαστήρια έδωσαν το παρών αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και δημοτικοί υπάλληλοι, ενώ οι αποφάσεις έγιναν δεκτές με χαμόγελα...
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ