2013-04-06 10:26:23
Φωτογραφία για Πάτρα: Λαϊκή συνέλευση στα Πρoσφυγικά
Σε νέα μετωπική επίθεση σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων με ακόμα πιο άγρια αντιλαϊκά μέτρα προετοιμάζετε να προχωρήσει η συγκυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους της Έυρ. Ένωσης – ΔΝΤ και της Έυρ. Κ. Τράπεζας (Τρόικας).

Έχοντας ήδη συμφωνήσει στη σφαγή των μισθών, με την κατάργηση των επιδομάτων, των κλαδικών Συμβάσεων, την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης, με το μηχανισμό διαμόρφωσης από την κυβέρνηση του κατώτατου μισθού με βάση την ανταγωνιστικότητα, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις απολύσεις στο Δημόσιο, συμφώνησαν και στο χαράτσι μέσω της ΔΕΗ, κλιμακώνοντας την αντιλαϊκή επίθεση. Για την εργατική - λαϊκή οικογένεια που βουλιάζει στην απόγνωση, στην ανεργία και στην εξαθλίωση, το πρόβλημα δεν είναι πώς θα πληρώνει το χαράτσι της ΔΕΗ, τους φόρους και τα χρέη, αλλά να απαλλαγεί απ' αυτό το βραχνά.

ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Φορτώνουν τα βάρη της κρίσης στο λαό, οδηγούν τα λαϊκά στρώματα στην απόλυτη εξαθλίωση, προκειμένου να βγει κερδισμένη η πλουτοκρατία.


ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Τώρα πρέπει να δυναμώσει τη δράση μας για να αποκρουστεί και να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική, για να μην υποστεί συνέπειες καμιά εργατική - λαϊκή οικογένεια που δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς, τους φόρους και τα χρέη στις τράπεζες, για να μη μείνει καμία εργατική - λαϊκή οικογένεια απροστάτευτη και μόνη.

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

Πάρτε όλοι και όλες μαζικά μέρος στις πρωτοβουλίες της Λαϊκής Επιτροπής και στη Γενική Συνέλευση Τετάρτη 17 Απρίλη στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού Φωκαίας 26 Πλ. Ελευθερίας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πλήθος πιστών στα Μετέωρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πλήθος πιστών στα Μετέωρα
ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ