2013-04-06 23:09:10
Φωτογραφία για VIDEO - Ζωντανός στο κυνήγι της παραμονής ο Άρης-Κέρδισε 0-1 τον Ατρόμητο
Αν και με παίκτη λιγότερο από το 19', λόγω αποβολής του Αγκάνθο, ο Άρης με γκολ του Τάτου στο 82' πήρε νίκη «χρυσάφι» μέσα στο Περιστέρι με 1-0 επί του Ατρομήτου για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα και ταυτόχρονα βαθιά βαθμολογική ανάσα, αφού βρέθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ελάχιστες ήταν οι καλές φάσεις στο α' ημίχρονο, κακό το ποδόσφαιρο που παίχθηκε και τελικά η στιγμή που σημάδεψε το διάστημα αυτό, δεν ήταν κάποια ευκαιρία, αλλά μια αποβολή. Ο Αρης «καιγόταν» για βαθμούς, όμως πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο, βρέθηκε με παίκτη λιγότερο. Για την ίδια φάση ο Αγκάνθο είδε δύο κίτρινες κάρτες, την πρώτη για θέατρο και τη δεύτερη για έντονη διαμαρτυρία και ο Στυλιάρας τον απέβαλε. Μια απόφαση που έκανε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του Σούλη Παπαδόπουλου να δακρύζουν για την εξέλιξη που πήρε τόσο νωρίς ο αγώνας.

Στο β΄ ημίχρονο ανέβηκε το επίπεδο του αγώνα και στο 63' οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Παπαζαχαρία να γυρίζει την μπάλα και τον Γιαννιώτα να σουτάρει με τη μια ελάχιστα άουτ
. Ο Ατρόμητος «απάντησε» στο 66' με σουτ του Σουμπίνιο στο δοκάρι. Όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Άρη άρχισαν να πιστεύουν στη νίκη και την κυνήγησαν παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες στο 73' με τον Οικονομόπουλο και στο 80' με τον Τάτο (εκπληκτική απόκρουση του Ράντμαν) και στο 82' έφτασαν στο γκολ με τον Τάτο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της παλιάς ομάδας του.

Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά, οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με πάθος το προβάδισμα και πήραν τη νίκη (πρώτη εκτός έδρας για φέτος) που τους φέρνει, έστω και προσωρινά, πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού (θα εξαρτηθεί από το αυριανό ματς του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 19' Αγκάνθο (2η κίτρινη)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Δημούτσος, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία - Τριανταφυλλάκος, Νταμαρλής Τσουκάνης (πάγκος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (58' Καραγκούνης), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (67' Πίτου Γκαρσία), Μάντζιος (79' Κούτσι).

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Οικονόμοπουλος, Καζναφέρης (70' Διαμαντάκος), Τριανταφυλλάκος, Γιαννιώτας (93' Ηρακλής), Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Τάτος (90' Αγγελούδης), Πουλίδο, Αγκάνθο.

Οργισμένη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τη διαιτησία του Στυλιάρα

Μπορεί ο Άρης να πήρε τη νίκη «χρυσάφι» μέσα στο Περιστέρι με 1-0 επί του Ατρομήτου, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν με τον διαιτητή Στυλιάρα και την απόφασή του να αποβάλει τον Αγκάνθο με 2η κίτρινη κάρτα στο 19ο λεπτό. Έτσι, πολύ πριν λήξει ο αγώνας, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν τα εξής:

«Τα κατά συρροή εγκλήματα που έχουν φέρει τον Αρη σε αυτήν την θέση ωχριούν μπροστά στην διαιτητική σφαγή του Στυλιάρα. Η αγκωνιά στον Αγκάνθο αντί για κόκκινη κάρτα στον Φυτανίδη «βαπτίστηκε» κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή μας για θέατρο και απέφερε την αποβολή του ως αποτέλεσμα του δίκαιου εκνευρισμού των παικτών του Άρη, που βλέπουν να διαλύουν έναν Σύλλογο με ιστορία 99 χρόνων. Τώρα ο Πανθρακικός μπορεί να κερδίσει άφοβα τον Ο.Φ.Η. και όλοι να είναι ευχαριστημένοι...».
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ