2013-04-16 08:11:02
Φωτογραφία για Yποτροφίες από το Πανεπιστήμιο Πατρών - Δείτε τις προϋποθέσεις
Υποτροφία διάρκειας 15 μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση παράτασης, παρέχεται σε ένα μεταπτυχιακό φοιτητή του Τμήματος Χημικών Μηχανικών, με σκοπό την υλοποίηση του έργου «HTCAM: Contact Angle Measurements In Systems Of Insulting Materials In Contact With Metals And Ceramics For SOF'S».

Την υποτροφία μπορούν να διεκδικήσουν απόφοιτοι των Τμημάτων Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Επιστήμης Υλικών, Φυσικής και Χημείας, οι οποίοι πρέπει να έχουν γίνει δεκτοί στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών (ΜΔΕ ή πρόγραμμα που οδηγεί σε λήψη διδακτορικού), με γνώσεις συναφείς με το ερευνητικό αντικείμενο «Ανάπτυξη και έλεγχος μακροχρόνιας ευστάθειας συγκολλητικών υλικών σε συστήματα κεραμικού / μετάλλου για χρήση σε υψηλές θερμοκρασίες (κελία καυσίμου στερεού ηλεκτρολύτη)». Παράλληλα, θα πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:


• Εμπειρία σε πειραματικές μετρήσεις και αξιολόγηση πειραματικών αποτελεσμάτων.

• Αριστη γνώση Αγγλικών.

• Υπαρξη σχετικών δημοσιεύσεων δεν αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση, ωστόσο θα αξιολογηθεί με ιδιαίτερη βαρύτητα.

Σημειώνεται ότι το έργο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου Κεραμικών και Σύνθετων Υλικών του τμήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα αποδεικτικά έγγραφα (αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα και τίτλοι σπουδών), έως τις 16/04/2013, στο email [email protected]

Για πληροφορίες, οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εργαστήριο Κεραμικών και Σύνθετων Υλικών, στο τηλ. 2610.969568 ή με την κα Σταματίου στο email [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ