2013-04-16 08:54:09
Φωτογραφία για «ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ»
Υπόσχεση ότι θα κάνουν τα πάντα για την αγωνιστική βελτίωση του Ολυμπιακού, φτάνοντας παράλληλα στην κατάκτηση του νταμπλ, έδωσαν οι παίκτες στο groupr therapy με τον Μίτσελ.

Η ισοπαλία, αλλά κυρίως η εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν προκάλεσε απογοήτευση μόνο στον κόσμο του Ολυμπιακού, που το εκδήλωσε με έντονο τρόπο μετά τη λήξη του αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Σκασμένοι» ήταν και στη διοίκηση, με πρώτον από όλους τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, που δεν γλίτωσε από τις αποδοκιμασίες του κόσμου. Κατήφεια υπήρχε και σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που φάνηκε και στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, αφού ο Μίτσελ μαζί με τους ποδοσφαιριστές συζήτησαν εκτενώς με αφορμή την εμφάνιση στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Ξέρετε ότι δεν ήσασταν αυτοί που οφείλατε με τον Παναθηναϊκό. Περιμένω από εσάς να δείξετε τι μπορείτε να πετύχετε από εδώ και πέρα. Έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και θεωρώ ότι μπορείτε να βοηθήσετε την ομάδα.


Να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Πανθρακικού και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι ειδικά μετά από τέτοιες στιγμές. Πάμε όλοι μαζί να πάρουμε το Κύπελλο και να ευχαριστήσουμε τα μέγιστα τον κόσμο μας» ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ισπανού τεχνικού, που ζήτησε να ακούσει και τη γνώμη των παικτών.

Οι εκ των αρχηγών της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Μανιάτης ήταν από τους πρώτους που πήραν τον λόγο.

«Εμείς φταίμε και εμείς θα τα αλλάξουμε όλα. Είναι κάτι που αποτελεί υποχρέωσή μας και για την ομάδα και για όλους. Είναι αναγκαίοι να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε πολύ καλοί στην συνέχεια. Να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί.

Από την στιγμή που ο κόσμος μας γέμισε το γήπεδο και δεν είδε αυτά που ήθελε, η ευθύνη βαραίνει ιδίως εμάς που δεν βγάλαμε ό,τι έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο», ήταν το μήνυμα των λεγόμενων τους.

Την άποψή τους για την κατάσταση της ομάδας εξέφρασαν και άλλοι ποδοσφαιριστές και αυτό που «βγήκε» στο φινάλε είναι ότι όλοι θα κάνουν το κάτι παραπάνω για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε μετά το πρωτάθλημα, η ομάδα να φτάσει και στην κατάκτηση του κυπέλλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ