2013-04-16 09:11:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Aσφυκτιούν οι τοπικές επιχειρήσεις - Φωνή αγωνίας από τον ΣEB
Τα εμπόδια που υπάρχουν στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας βρέθηκαν στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Πάτρα.

Στη συνέλευση δεν παρέστη όπως είχε προγραμματιστεί ο Χρήστος Σταϊκούρας, αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, λόγω της συμμετοχής του στην σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον Ανδρέα Κατσανιώτη, τον Αχαιό Γ.Γ. Ενημέρωσης.

Το γενικό μήνυμα της Συνέλευσης έστειλε ο κ. Κεπενός, Πρόεδρος του ΣΕΒ, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη για μια αναπτυξιακή φυγή της χώρας προς τα μπρος.

Επιπλέον αναφέρθηκε στο ασφυκτικό οικονομικό τοπίο για τις επιχειρήσεις της περιοχής, το οποίο απαρτίζουν οι αργοί ρυθμοί στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και τις ιδιωτικοποίησης, η γραφειοκρατία, η έλλειψη ρευστότητας, η αστάθεια και πολυπλοκότητα της πολιτικής, καθώς και το μεγάλο έλλειμμα της Δυτικής Ελλάδας σε έργα υποδομής και φυσικό αέριο.

Στην συγκέντρωση τιμήθηκε ο Σοφοκλής Κολαΐτης για την πολύχρονη προσφορά του στο Σύνδεσμο. Τον αποχωρήσαντα Γενικό Διευθυντή του ΣΕΒ τίμησε ο κ. Κεπενός.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ