2013-04-16 09:45:10
Φωτογραφία για ΤΑ... ΛΕΝΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟΡΚ ΚΑΙ ΜΙΤΣΕΛ
Για την συνεργασία του με τον Μίτσελ μίλησε ο Μπερντ Στορκ, ο οποίος μίλησε για την πρώτη ομάδα και πόσους ποδοσφαιριστές σκέφτεται ο Ισπανός τεχνικός για το καλοκαίρι.

Ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού σε τοποθέτησή του για τις επαφές του με τον Μίτσελ και την συνεργασία που υπάρχει τόνισε: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τον κ. Μίτσελ για το μέλλον και το θέμα της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας. Υπήρχαν άλλα πράγματα επικαιρότητας. Έτσι δεν τα έχουμε καταφέρει. Έχει και εκείνος τις υποχρεώσεις του. 'Ομως είναι σίγουρα είναι μέσα στις προθέσεις μας.

Κάνουμε κάποιες προσπάθειες ώστε να γίνεται κάθε Δευτέρα μία σύσκεψη ανάμεσά μας. Είμαστε σε καλό δρόμο πάνω στο ζήτημα αυτό και νομίζω ότι από αυτήν την εβδομάδα ή στο πολύ κοντινό μέλλον θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για όλα τα θέμα διεξοδικά».

Με άλλα λόγια ο Γερμανός τεχνικός γνωστοποίησε πως σύντομα θα αρχίσουν οι συζητήσεις με τον Μίτσελ για το ποιοι εκ των παικτών των Νέων θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Μίτσελ προσανατολίζεται να πάρει μαζί του το καλοκαίρι τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές από τους Νέους του Ολυμπιακού που το Σάββατο έκαναν πολύ καλό παιχνίδι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ισχυροί υποψήφιοι για τις δύο θέσεις είναι ανάμεσα στους άλλους οι Μανώλης Σιώπης, Νίκος Ιωαννίδης και Κώστας Ρουγκάλας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ