2013-04-16 11:11:03
Φωτογραφία για H διαδρομή της φλόγας εντός των ορίων του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 20 Απριλίου στις 16.00 στη υποδοχή της φλόγας του μαραθωνίου, η οποία θα διατρέξει τους δρόμους αφετηρίας των δύο εκκινήσεων, το Δημ. Στάδιο Αμπελοκήπων «KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ» (άγαλμα δρομέα – αφετηρία 10.000μ.) και την πλατεία Επταλόφου (αφετηρία 5.000μ.) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι Λαμπαδηδρόμοι μας θα είναι οι σημαιοφόροι των Δημοτικών Σχολείων μας. O Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου θα μεταφέρει ο ίδιος τη φλόγα τα τελευταία μέτρα της διαδρομής και στη συνέχεια θα ανάψει το βωμό που θα στηθεί στην Πλ. Επταλόφου.

Αναλυτικά η διαδρομή της φλόγας εντός των ορίων του Δήμου μας.

Έναρξη: Αγίας Παρασκευής- Έλλης Αλεξίου, συνεχίζει επί της Αγίας Παρασκευής στρίβει αριστερά επί της Θωμά Χατζίκου, στρίβει δεξιά επί της λεωφόρου Δενδροποτάμου περνά κάθετα τη Ελευθερίου Βενιζέλου συνεχίζει επί της λεωφόρου Δενδροποτάμου, στρίβει δεξιά 28η Οκτωβρίου περνά μπροστά από το Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, στρίβει δεξιά Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στην πλατεία Επταλόφου θα έχουμε το τελετουργικό της αφής φλόγας. Βγαίνει από το Δήμο μας επί της Ελευθερίου Βενιζέλου για να συνεχίσει στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σας περιμένουμε όλους για να γιορτάσουμε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης μας! Να είστε όλοι εκεί! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ