2013-04-18 13:05:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Στην πιο κρίσιμη φάση τους οι έρευνες της Αστυνομίας για τo μακελειό της Σαχτούρη - Ξεκάθαρο το κίνητρο των δολοφόνων
Συγκρατημένη αισιοδοξία εκφράζουν αξιωματικοί της Αστυνομίας για την πρόοδο των ερευνών που αφορούν στο χθεσινό μακελειό της οδού Σαχτούρη.

Αν και επισήμως δηλώνουν οτι ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και πως οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνσεις, υπάρχουν σαφείς ενδείξεις που οδηγούν τους αστυνομικούς σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, τουλάχιστον ως προς το κίνητρο των δραστών.

Έτσι λοιπόν στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει, άτομα που έχουν σχέση με τα περιβόητα κυκλώματα της νύχτας και έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για παραβατική συμπεριφορά. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αξιωματικοί έχουν "ξεσκονίσει" στην κυριολεξία το βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους και συγκρίνουν τους σωματότυπους των δολοφόνων, με εκείνους προσώπων που είχαν κίνητρο να δολοφονήσουν τα δύο αδέλφια, (Φράγκου) τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Το λάθος των δολοφόνων, να μην αναγνωρίσουν ότι ο άτυχος Σινούρης, δεν ήταν ο ένας από τους στόχους τους, ίσως τελικά να οδηγήσει και στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.


Πιο συγκεκριμένα, στην διάθεση των αστυνομικών φέρεται να υπάρχουν μαρτυρίες μέσω των οποίων προκύπτει οτι συγκεκριμένη ομάδα ανδρών, θα μπορούσε να έχει σχεδιάσει τη δολοφονική επίθεση της Σαχτούρη. Επισημαίνεται όμως με σημασία οτι "δεν θα πρέπει να γίνουν βιαστικές κινήσεις, και πως στην περίπτωση της εξιχνίασης, θα πρέπει να υπάρχουν ισχυρά στοιχεία που θα οδηγήσουν τους δολοφόνους στη φυλακή"

Είναι προφανές οτι οι επιτελείς της Αστυνομίας δεν θα ήθελαν επ' ουδενί να εξελιχθούν οι έρευνες σε φιάσκο, γεγονός που θα έδινε χρόνο στους δράστες να αναδιπλώσουν την τακτική τους και τελικά η υπόθεση να μπει στο αρχείο των ανεξιχνίαστων.

Έτσι από σήμερα έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες της ταυτοποίησης στοιχείων, προκειμένου το επόμενο βήμα να είναι "δεμένο" και οι εξελίξεις να μην επιδέχονται αμφισβήτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη φάση. Και γι' αυτό το λόγο αποφεύγει επιμελώς να προβεί σε εικασίες και να αναπαράξει φήμες, που το μόνο που μπορούν να προσφέρουν είναι άλλοθι στους δολοφόνους και αποπροσανατολισμό από την αλήθεια.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ