2013-04-18 13:51:26
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο της Μπράγκα ο Τάτος
Οι εμφανίσεις του Ανδρέα Τάτου από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με την φανέλα του Άρη είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί στο στόχαστρο της πορτογαλικής Μπράγκα.

Στο στόχαστρο της πορτογαλικής Μπράγκα έχει βρεθεί ο Ανδρέας Τάτος με μετά τις εμφανίσεις του από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με την φανέλα του Άρη.

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος διεθνής μέσος είχε μετακινηθεί σε εκείνο το χρονικό σημείο από τον Ολυμπιακό στον Άρη με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Στο διάστημα αυτό ο Τάτος έχει πετύχει πέντε γκολ και έχει κερδίσει δυο φορές τον τίτλο του MVP όντας σε όλα τα παιχνίδια βασικός συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της παραμονής του Άρη στην Super League.

Το ενδιαφέρον της Μπράγκα προκύπτει από δημοσίευμα της O’ Jogo με το όλο θέμα να απασχολήσει τον Τάτο με την Κυριακή. Μετά τις 21 Απριλίου όταν και είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρη βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια. Σε μία μέρα όπου ο Σούλης Παπαδόπουλος στην προπόνηση που είναι να γίνει στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου αναμένεται να αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του.

Οι Γιάννης Γιαννιώτας και Κώστας Καζναφέρης για καθαρά προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκαν χθες με την υπόλοιπη ομάδα ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Ωστόσο αμφότεροι αναμένεται σήμερα να προπονηθούνε κανονικά.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ