2013-04-23 09:45:10
Φωτογραφία για ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΠΡΟΣ... ΠΑΡΑΜΟΝΗ!
Η εξαιρετική παρουσία του Αριέλ Ιμπαγάσα στα παιχνίδια που αγωνίστηκε το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως ανάγκασε τη διοίκηση του Ολυμπιακού να σκέφτεται την ανανέωση της συνεργασίας τους!

Μπορεί ο "Κάνιο" να βαδίζει αισίως στα 37, αλλά ακόμα και τώρα δείχνει πως είναι ικανός να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Δεν είναι λίγα άλλωστε τα παιχνίδια που ο Αργεντίνος μέσος μπήκε ως αλλαγή το τελευταίο διάστημα από τον Μίτσελ και αφενός μεταμόρφωσε την αγωνιστική εικόνα των ερυθρόλευκων, αφετέρου ανάγκασε τον Ισπανό τεχνικό να πλέξει το εγκώμιό του στους υπόλοιπους παίκτες του.

Έτσι μπορεί όλα να έδειχναν πως οι δρόμοι Ιμπαγάσα και Ολυμπιακού θα χωρίσουν αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο στη διοίκηση των ερυθρόλευκων κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με την παραμονή του παίκτη, σύμφωνα με τη «Sportday». Μάλιστα ανάμεσα στις δύο πλευρές φέρεται να υπήρξε ήδη μία πρώτη επαφή, από την οποία όμως δεν προέκυψε τίποτα το οριστικό.

Αναφορικά με τις επιλογές του Ιμπαγάσα, υπάρχει η πρόταση από το Κατάρ, με τον ίδιο να έχει εκφράσει την επιθυμία να κλείσει την καριέρα του στη Μαγιόρκα, μόνο στην περίπτωση όμως που παραμείνει στην Πριμέρα. Παράλληλα ανεπίσημη κρούση φέρεται να έχει κάνει ο ΠΑΟΚ, βολιδοσκοπώντας τις προσθέσεις του Αργεντινού...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ