2013-04-26 01:41:03
Φωτογραφία για Σύμβουλος του Κάμερον ο αδερφός του Μπόρις Τζόνσον
Ο νεότερος αδελφός του εκκεντρικού και δημοφιλούς δημάρχου του Λονδίνου Μπόρις Τζόνσον διορίστηκε... πολιτικός σύμβουλος του Συντηρητικού πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον, όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Η βασίλισσα Ελισάβετ «έχει τη χαρά να εγκρίνει το διορισμό του βουλευτή Τζο Τζόνσον» στο γραφείο του Κάμερον, με το βαθμό του υπουργού, αναφέρεται στην ανακοίνωση. Στο κείμενο διευκρινίζεται ότι ο Τζόνσον δεν θα αμείβεται για τα νέα του καθήκοντα αφού ήδη λαμβάνει τη βουλευτική αποζημίωσή του.

«Μεγαλοφυής ιδέα. Επιτέλους, θα μπει ένας Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ» ήταν η πρώτη αντίδραση του δημάρχου, που είναι γνωστός για το χιούμορ του. «Ο Τζο θα τα καταφέρει», πρόσθεσε.

Ο διορισμός του Τζο Τζόνσον στην κυβέρνηση σημαίνει ότι η ομάδα των συμβούλων του Κάμερον «θα αποκτήσει μια προσέγγιση θατσερικού στυλ», σημείωσε η συντηρητική εφημερίδα Daily Telegraph, αναφερόμενη στις υπερσυντηρητικές, νεοφιλελεύθερες και ευρωσκεπτικιστικές πεποιθήσεις της πρώην πρωθυπουργού που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ