2013-04-26 04:34:04
Φωτογραφία για Νέα έκδοση Cityflame για το Smart
Ακόμη μία νέα, μοναδική ειδική έκδοση δημιουργήθηκε από τη Smart για τους λάτρεις της των μοντέλων Smart. Εντυπωσιακό, κομψό, μοντέρνο, με δυναμική εμφάνιση, το Smart Cityflame εκφράζει την υψηλή αισθητική σε τόνους του κίτρινου και του μαύρου.

Εξωτερικά, το αποκλειστικό χρώμα «pearl effect flame yellow» βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το μαύρο κλωβό ασφαλείας tridion, τα καλύμματα των καθρεπτών και τις ζάντες αλουμινίου των 15 ιντσών σχεδίασης τριών διπλών ακτίνων σε μαύρο χρώμα.

Το εσωτερικό του Smart Cityflame μπορεί να περηφανεύεται για την εκφραστικότητα και τον δυναμισμό του χάρη στα σπορ στοιχεία και τα ποιοτικά υλικά που διαθέτει. Τα δυναμικά καθίσματα ειδικής σχεδίασης διακρίνονται για την κομψή τους επένδυση σε συνδυασμό δέρματος / υφάσματος, ενώ οι κίτρινες διακοσμητικές λωρίδες και ραφές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παράλληλα, το σπορ τριάκτινο τιμόνι, ο πίνακας οργάνων και το kneepad από δερμάτινη επένδυση με τις ραφές σε “flame yellow” τονίζουν περαιτέρω τον «αποκλειστικό» χαρακτήρα αυτού του διαφορετικού smart.

H έκδοση Cityflame είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με κινητήρες 71 ή 84 ίπππων στην έκδοση Coupe.

peritroxon.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ