2013-04-26 04:56:06
Φωτογραφία για Αρχηγικό μήνυμα ανατροπής από Κασίγιας [video]
Ο Ικέρ Κασίγιας, μπορεί να μην διανύει την καλύτερη περίοδο στην Ρεάλ Μαδρίτης (στο προηγούμενο ματς με τη Λεβάντε αποδοκιμάστηκε)...

αλλά σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα βγήκε μπροστά! Συγκεκριμένα, μετά τη «βαριά» ήττα με 1-4 εκτός έδρας στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά στο Ντόρτμουντ, έστειλε αρχηγικό μήνυμα ανατροπής εν όψει της ρεβάνς με τους Γερμανούς!

Ο διεθνής άσος μπορεί πλέον να μην είναι βασικός, καθώς στη θέση του παίζει ο Ντιέγκο Λόπεθ, αλλά θέλησε να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του, ζητώντας και από τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα... Ο Κασίγιας μίλησε στους δημοσιογράφυς σε εκδήλωση αθλητικής εταιρείας...

«Την επόμενη Τρίτη έχουμε ακόμη μια ευκαιρία. Είμαστε απογοητευμένοι και πληγωμένοι από το αποτέλεσμα στην Γερμανία. Αντιλαμβάνομαι πως οι φίλοι της ομάδας είναι… αηδιασμένοι από αυτό το αποτέλεσμα. Ούτε να φάνε μπόρεσαν καλά-καλά, ενώ σίγουρα δεν ξύπνησαν με την καλύτερη διάθεση σήμερα. Πόσω μάλλον όσοι μας ακολούθησαν στην Γερμανία.


Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, έχουμε περάσει 10 μήνες μαζί την φετινή σεζόν και δεν μπορούμε να περιμένουμε για τον επαναληπτικό, ούτως ώστε να δείξουμε στους φιλάθλους μας πως το πρώτο ματς ήταν απλά μια κακή ημέρα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Ικέρ Κασίγιας και συμπλήρωσε: «Δεδομένα είναι σκληρό να χάνεις το πρώτο ματς ενός ημιτελικού με 1-4, αλλά μην ξεχνάμε πως υπάρχει ακόμη ένα παιχνίδι. Είμαι σίγουρος πως οι φίλοι μας σε πέντε μέρες θα είναι στο Μπερναμπέου για να μας υποστηρίξουν για να προκριθούμε στον τελικό, όπως κάνουν όλη την σεζόν. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα του παρελθόντος, όταν μια πρόκριση φαινόταν χαμένη από το πρώτο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο όλα άλλαξαν. Ως αρχηγός και παίκτης της Ρεάλ, ζητώ από τους φιλάθλους μας να βρεθούν στο Μπερναμπέου και να δώσουν και την ψυχή τους για εμάς. Οι «11» που θα αγωνιστούν, θα κάνουν τα πάντα για να ανατραπεί η κατάσταση. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

pamesports.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έθαψαν λάθος άνθρωπο!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έθαψαν λάθος άνθρωπο!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ