2013-05-03 02:55:03
Φωτογραφία για Πιο καλοντυμένη και από την Kate Middleton;
Οι Βρετανοί πρόδωσαν την αγαπημένη τους Δούκισσα του Κέιμπριτζ για την οποία κοκορεύονταν πως ήταν η πιο... κομψή γυναίκα της υφηλίου; Μάλλον, αφού σύμφωνα με το Glamour UK η Kristen Stewart είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα για το 2013.

Είτε φορέσει Zuhair Murad είτε Balenciaga,κάθε της επιλογή είναι σε απόλυτη αρμονία με το προσωπικό της ροκ στιλ", σχολίασαν οι συντάκτες του περιοδικού για την πρωταγωνίστρια του "Twilight".

Οι αναγνώστες του βρετανικού περιοδικού ψήφισαν τις 50 πιο καλοντυμένες γυναίκες στον πλανήτη -για τις οποίες θα γίνει εκτενές αφιέρωμα στο τεύχος Ιουνίου- και έδωσαν την πρώτη θέση στην Kristen και την τρίτη στηνKate Middleton.

Ανάμεσα στις δύο fashion icon κυρίες, στη θέση Νο.2 βρίσκεται το ανερχόμενο αστέρι της Μεγάλης Βρετανίας, η Emma Watson, η οποία ωστόσο δεν φημίζεται για τις κατάλληλες στιλιστικές επιλογές...

Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα, πάντως καιρός ήταν να ακούσει και κάτι καλό, η Stewart που από το περασμένο καλοκαίρι είναι δαχτυλοδεικτούμενη εξαιτίας του "στιγμιαίου λάθους" της να απατήσει τον σύντροφό της εντός και εκτός πλατό, Robert Pattinson.

Ακόμα και στα επαγγελματικά, η 23χρονη ηθοποιός δεν φαίνεται να έχει ρέντα. Τον Φεβρουάριο τιμήθηκε με το Χρυσό Βατόμουρο Α’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο "Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2", ενώ δεν απέσπασε ιδιαίτερα καλές κριτικές για τη συμμετοχή της στις ταινίες "Snow White and the Huntsman" και "On the Road".
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ