2013-05-03 05:29:05
Φωτογραφία για Σοκ στην Πάτρα: Ήθελα να τον κάνω άνδρα φέρεται να είπε ο πα-Τέρας που έβαζε τον γιο του να συνευρίσκεται με τη μάνα του - Eίχαν υψώσει τείχος από λουλούδια για να μην φαίνονται
"Ήθελα να τον κάνω άνδρα, για αυτό τον έβαζα να βιάζει τη μάνα του" φέρεται να είπε ο πα-τέρας για τον γιο του τον οποίο ανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά με τη μάνα του.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε το βράδυ της Μ.Τετάρτης, όταν οι δύο κόρες, ηλικίας 17 και 16 ετών κατήγγειλαν στο Χαμόγελο του Παιδιού το περιστατικό. Η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά 12 ετών και 8 ετών. Ασέλγεια φέρεται να έχουν υποστεί τα τρία μεγαλύτερα παιδιά, δύο κορίτσια και το αγόρι, τα οποία καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας έδιναν κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών.

Τα δυο μεγαλύτερα κορίτσια είναι άριστες μαθήτριες, ενώ η μια είναι και αθλήτρια πυγμαχίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της οικογένειας διέμεναν στην περιοχή της Λεύκας στις εργατικές κατοικίες και είχαν υψώσει ένα τείχος από λουλούδια γύρω από το σπίτι τους ώστε να μη φαίνονται.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής αποκάλυψης


14:55 Εξηγήσεις για τα όσα ανήκουστα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι τους επιχειρούν να δώσουν τώρα οι δυο πρωταγωνιστές της απίστευτης υπόθεσης.

Ο πατέρας και η μητέρα δηλώνουν μετανιωμένοι για τις πράξεις τους. Μάλιστα ο 40χρονος πατέρας υποστηρίζει ότι είχε σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού η δε μητέρα ισχυρίζεται ότι γι αυτό το λόγο φοβόταν τις αντιδράσεις του και έτσι δεν έφερνε αντιρρήσεις.

Ο 40χρονος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα ως οικοδόμος. Τόσο ο ίδιος όσο και η 40χρονη συζυγός του φέρονται να έχουν παραδεχτεί τις πράξεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιατροδικαστική έκθεση δεν έδειξε ίχνη βιασμού σε καμία από τις δύο κόρες. Άρα όπως φαίνεται ο πατέρας προέβαινε σε ασελγείς πράξεις χωρίς να έχει βιάσει τις κόρες, ενώ ο γιος εξαναγκαζόταν να βιάζει την μάνα. Πατέρας και μητέρα έχουν παραδεχθεί τις πράξεις στις οποίες υποχρέωναν τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους.

Στο μεταξύ, νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την αρρωστημένη "δράση" των δυο "γονιών". Σύμφωνα με πληροφορίες, γείτονες είχαν παρατηρήσει εδώ και καιρό περίεργες συμπεριφορές ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας με περιπτύξεις ακόμη και σε δημόσιο χώρο! Επίσης, ένα από τα θύματα είχε εκμυστηρευθεί στον σχολικό του περίγυρο τι συνέβαινε στο σπίτι ενώ υπάρχει και πληροφορία που λέει ότι ο 40χρονος υποχρέωνε τα παιδιά του ακόμη και σε ομαδικές ερωτικές συνευρέσεις!

Κομβικό ρόλο στην αποκάλυψη της υπόθεσης φέρεται να έπαιξε η 17χρονη κόρη της οικογένειας.

Η καταγγελία προήλθε από συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν μείνει άναυδοι από τις αρρωστημένες πράξεις του 40χρονου που φέρεται ο "πρωταγωνιστής" της υπόθεσης. Κατά μια πληροφορία η καταγγελία έγινε από ένα από τα θύματα αλλά κάτι τέτοιο έως αυτή την ώρα δεν επιβεβαιώνεται. Οι αρχές, όπως γράψαμε και νωρίτερα, είναι ιδιαίτερα φειδωλές στην παροχή πληροφοριών.

Η Εισαγγελία ζήτησε εξαιρετικά διακριτικό χειρισμό της υπόθεσης από το σύνολο των αρχών που εμπλέκονται και αυτό γιατί πρέπει να προστατευθούν τα τρία παιδιά της οικογένειας. Οι γονείς, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, θα παραπεμφθούν για σοβαρά κακουργήματα.

10:49 Με μεγάλη προσοχή ερευνούν άνδρες της Ασφάλειας Πατρών καταγγελία που τέθηκε υπόψη τους και αφορά σε άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τις δυο κόρες και τον γιό του!

Η «δράση» του 40χρονου, σύμφωνα με την καταγγελία, δεν σταματούσε εδώ αλλά έβαζε τον γιό του να συνευρίσκεται ερωτικά (!) με την μητέρα του και εκείνος παρακολουθούσε. Αν ευσταθεί η καταγγελία, την οποία εξετάζει ήδη η Ασφάλεια, τότε μιλάμε για πρωτοφανή περίπτωση ψυχοπάθειας που ανάλογη της δεν έχει υπάρξει στα τοπικά χρονικά.

Ήδη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, λαμβάνονται καταθέσεις ενώ έχει παραγγελθεί και η ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν συλληφθεί ο 40χρονος και η γυναίκα του κι θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Για το θέμα έχει παρέμβει και η Εισαγγελία Ανηλίκων. Επί οκτώ χρόνια ο πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία παιδιά του. Η οικογένεια έχει συνολικά τέσσερα παιδιά.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Batman γίνεται… 74 ετών!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Batman γίνεται… 74 ετών!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ