2013-05-03 07:17:03
Φωτογραφία για Βραζιλία: Σε επίπεδα ρεκόρ το εμπορικό έλλειμμα
Η κυβέρνηση της Βραζιλίας δημοσιοποίησε το εμπορικό έλλειμμα της χώρας, όπως αυτό καταγράφηκε τον Απρίλιο, το οποίο... ανέρχεται στα 994 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για το χειρότερο αποτέλεσμα τον συγκεκριμένο μήνα από το 1959.

Παράλληλα, το υπουργείο Ανάπτυξης, Βιομηχανίας και Εξωτερικού Εμπορίου ανέφερε ότι το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου για την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου, ανέρχεται στα 6,1 δισ. δολάρια, που είναι η χειρότερη επίδοση στην πρόσφατη ιστορία της χώρας. Η Βραζιλία, σύμφωνα με τα στοιχεία, έκανε εξαγωγές εμπορευμάτων, συνολικής αξίας, 20.6 δισ. δολαρίων για τον μήνα Απρίλιο, που είναι κατά 4,1% μειωμένα σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2012. Οι εισαγωγές, αντιθέτως, αυξήθηκαν κατά 5,2% κατά την ίδια περίοδο, φτάνοντας στο σύνολό τους τα 21.6 δισ. δολάρια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του τομέα Εξωτερικού Εμπορίου της Βραζιλίας το εμπορικό ισοζύγιο για την έκτη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου, θα είναι πλεονασματικό τον Μάιο, ενώ και το σύνολο του έτους θα ολοκληρωθεί με ετήσιο πλεόνασμα.
ΑΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ