2013-05-05 11:50:07
Φωτογραφία για ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα είχε ο Μίτσελ στο προχθεσινό φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο εν όψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Το φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους να προετοιμαστούν σε συνθήκες μίας αναμέτρησης και όχι να κάνουν ακόμη μία προπόνηση.

Ο Μίτσελ, από την πλευρά του, είχε την ευκαιρία να… ξεμουδιάσει τους παίκτες του και να δοκιμάσει το σχήμα που ενδέχεται να παρατάξει κόντρα στους Αρκάδες το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Στη φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο δεν έπαιξαν ο Φέισα και ο Μανωλάς, όμως όλα δείχνουν ότι έχουν θέσει στην αρχική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει θέση ο Μοντέστο, ο Μήτρογλου με τις τελευταίες του εμφανίσεις έχει κερδίσει τον Ισπανό τεχνικό και μένει να φανεί αν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Η ενδεκάδα που ξεκίνησε, άλλωστε, (Κάρολ, Μοντέστο, Αβραάμ, Σιόβας, Χολέμπας, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο, Φουστέρ, Μήτρογλου, Αμπντούν) δείχνει να είναι και η επικρατέστερη, με τους Μανωλά και Φέισα να παίρνουν τις θέσεις των Σιόβα και Γκρέκο (ή του Μασάντο για μία θέση στα χαφ).

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή ενδέχεται να είναι και ο Πίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ