2013-05-06 12:17:25
Φωτογραφία για ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ : ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ
Η άμυνα είναι το μεγάλο «όπλο» του φετινού Ολυμπιακού, όπως παραδέχθηκε ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο 21χρονος γκαρντ, με δηλώσεις του στο "onsports.gr", μίλησε για την πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης στο Final Four του Λονδίνου, τους οπαδούς και πόσο σημαντική είναι για εκείνους η παρουσία τους στους αγώνες, αλλά και για το… μυστικό της επιτυχίας τους που δεν είναι άλλο από την αμυντική απόδοσή τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four του Λονδίνου: «Όλη τη χρονιά παλεύεις για να πάρεις το πλεονέκτημα της έδρας, που ουσιαστικά το έχεις μεγαλύτερη ανάγκη όταν η σειρά πηγαίνει σε πέμπτο παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που παίξαμε στο ΣΕΦ με την Εφές Αναντόλου, και το εκμεταλλευτήκαμε. Θέλαμε να τελειώσουμε τη σειρά στην Κωνσταντινούπολη, αλλά έγιναν πολλά και διάφορα για να χάσουμε, ειδικά στο τέταρτο ματς. Δείξαμε, όμως, χαρακτήρα. Πήραμε το πέμπτο ματς και εξασφαλίσαμε την παρουσία μας στο Λονδίνο. Προσωπικά, δεν πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό μου πως θα αποκλειστούμε».


Για το… μυστικό της επιτυχίας του Ολυμπιακού: «Έχουμε πολύ καλό κλίμα και πολύ καλή χημεία ως ομάδα. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά όλη τη χρονιά δώσαμε πάρα πολλά παιχνίδια, με την αλλαγή στο Top 16. Και πάλι, για εμάς, όλα αρχίζουν από την άμυνα. Μέχρι το Final Four θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, για να μειώσουμε τα λάθη μας. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να κάνει το παιχνίδι του».

Για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος είναι καταπληκτικός, μας δίνει ώθηση, μας βοηθάει πάρα πολύ. Θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς που θα τον έχουμε και στο Λονδίνο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο αέρας πήγε το τέρμα...βόλτα!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο αέρας πήγε το τέρμα...βόλτα!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ