2013-05-07 22:00:09
Φωτογραφία για ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΠΑΡΤΟΛΙΝΙ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΣΙΩΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑ
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο Σάκης Τσιώλης παρακολουθεί τον Μπαρτολίνι να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ ταυτόχρονα προβληματίζεται για τη θέση του τερματοφύλακα, καθώς βρίσκεται στο δίλημμα της χρησιμοποίησης του άπραγου εδώ και τρεις μήνες, Φούλοπ, ή του νεαρού Γεωργακόπουλου που έπαιξε στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Στην χθεσινή προπόνηση, συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν με την παρουσία του Φορμίκα, ενώ με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων. 4.000 οπαδοί της ομάδας έχουν ήδη προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι, ενώ η εξέδρα του Αστέρα αναμένεται να αριθμεί περί τους 10.000 οπαδούς.

Ο Τσιώλης είδε και σήμερα όλους τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και με ιδιαίτερη διάθεση σε φουλ ρυθμούς. Η σημερινή προπόνηση συμπεριλάμβανε τεχνικοτακτικά στοιχεία, με τον προπονητή του Αστέρα Τρίπολης να δίνει ιδιαίτερο βάρος σε θέματα τακτικής, μπαίνοντας στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
With Abdullah Ocalan From Athens to Nairobi
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
With Abdullah Ocalan From Athens to Nairobi
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ