2013-05-09 15:46:34
Φωτογραφία για Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει..: 2η Εκδοση!
Πρόλογος στη 2η έκδοση

Στον πρόλογο της πρώτης έκδοσης  έγραφα: «Τα βιβλία, όπως και η ζωή είναι ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο»! Το σημαντικό με αυτό το βιβλίο είναι πως σήμερα συνεχίζει το ταξίδι που ξεκίνησε εκείνο το βροχερό βράδυ της 18ηςΔεκεμβρίου 2012 στο κατάμεστο και φιλόξενο βιβλιοπωλείο του ΙΑΝΟΥ. Μια παρουσίαση όπου σχεδόν τίποτα δεν εξελίχθηκε ...όπως τα είχαμε σχεδιάσει!

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα το βιβλίο ταξιδεύει. Και μαζί του κι εγώ. Στην Αθήνα με φίλους ζωής, παλιούς συμφοιτητές, νέα παιδιά... Στη Θεσσαλονίκη με τα ζεστά πρόσωπα που τόσα με συνδέουν μαζί τους… Στην Αλεξανδρούπολη και στο Διδυμότειχο με τους συμμαθητές μιας ανεπανάληπτης ηλικίας.. Αλλά και εκτός Ελλάδος! Από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Μελβούρνη!

Όλο αυτό το διάστημα πολλοί με πλησίασαν και μου μίλησαν με αφορμή το βιβλίο. Άλλοι μου αποκάλυψαν πως τους συγκίνησαν οι ιστορίες του  ή πως βρήκαν στοιχεία του εαυτού τους, σε κάποιους από τους ήρωες του.


Το πλέον απίθανο ήταν όταν είδα μια ηλικιωμένη κυρία να το διαβάζει στο μετρό. «Σας αρέσει;», ρώτησα… «Δεν ξέρω παιδί μου! Μου είπαν πως  κάτι γράφει  για σχέδια,  αλλά μόνο σχέδια δεν βρίσκω! Όμως, συνεχίζω να το διαβάζω!»

Σήμερα με τη 2η έκδοση το ταξίδι  συνεχίζεται.  Με καθημερινές προσθήκες αλλά και  απώλειες. Ανάμεσα στις τελευταίες, αυτή του καλύτερου μου φίλου, που έφυγε αναπάντεχα. Η 2η έκδοση,  λοιπόν, αφιερώνεται στη μνήμη του Δημήτρη Δημητρίου, ενός εκ των πλέον ενεργών στελεχών της ελληνικής ομογένειας της Νέας Υόρκης.

πηγή:www.k30books.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ