2013-05-09 16:12:02
Φωτογραφία για ΜΕΣΙΝΑ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ...
Ωριμότητα περιμένει από τους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ετόρε Μεσίνα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να μην παρασυρθούν από το κίνητρο της εκδίκησης για τον περυσινό χαμένο τελικό.

Ο Ετόρε Μεσίνα, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου εξηγώντας ότι ένα τέτοιο κίνητρο για εκδίκηση μπορεί να παρασύρει τους παίκτες του οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν ωριμότητα στο παρκέ.

«Όταν υπέγραψα για πρώτη φορά στην ΤΣΣΚΑ, το 2005, η ομάδα προερχόταν και τότε από μία αποτυχία σε Final 4. Δεν ήξερα ακριβώς τον πόνο που είχε ο σύλλογος και οι παίκτες. Απλώς το φανταζόμουν. Το μόνο μου μέλημα είναι να μη σκέφτομαι τι έγινε πέρσι, αλλά να κοιτάζω μπροστά και πώς θα γίνουμε η καλύτερη δυνατή ομάδα βάσει των δυνατοτήτων μας. Μπορεί να έχεις κίνητρο για εκδίκηση, γιατί αυτό μπορεί να σε παρασύρει και να μη σε βοηθήσει. Πρέπει να είμαστε ώριμοι. Ελπίζω όλη η κακή τύχη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να εξαντλήθηκε στον περσινό τελικό και φέτος να έχουμε μόνο καλή τύχη», είπε ο προπονητής της «ομάδας του στρατού» και συνέχισε για το Final 4:

«Είναι φοβερό συναίσθημα που είμαι και πάλι σε ένα Final 4. Μόνο τα play offs του ΝΒΑ μπορούν να συγκριθούν. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα και τους παίκτες μου που με έφεραν εδώ και πάλι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σπανούλης, ο κορυφαίος
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σπανούλης, ο κορυφαίος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ