2013-05-11 13:00:14
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ... REPEAT!
Μπορεί η νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ήρθε τελικά εύκολα, ακόμα και για τους πιο αισιόδοξους, αλλά για να συμβεί αυτό οι παίκτες του Ολυμπιακού σπατάλησαν πολλή ενέργεια.

Για το λόγο αυτό κι ενόψει του τελικού της Κυριακής ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του εστιάζουν στην αποφόρτιση των παικτών τους. Τόσο σωματικά (έργο που έχει αναλάβει ο γυμναστής Ανδρέας Γκαντζούλης, ο οποίος φαίνεται πως κατορθώνει και πάλι να «φορμάρει» την ομάδα στην κατάλληλη στιγμή της σεζόν) όσο και πνευματικά. Γιατί μετά από μία τόσο ολοκληρωτική εμφάνιση σαν κι αυτή του ημιτελικού κόντρα στους Ρώσους, ελλοχεύει ο κίνδυνος να «αδειάσει» ψυχολογικά η ομάδα.

Το... μενού περιλαμβάνει αποκατάσταση και πολλή ανάλυση του αντιπάλου για σήμερα. Μάλιστα το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν ξεκουράστηκε καθόλου, αφού παρακολούθησε το δεύτερο ημιτελικό, αποκρυπτογράφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και στη συνέχεια ανέλυσε (αν και μία προεργασία είχε γίνει από την Ελλάδα) το παιχνίδι της για να το παρουσιάσει στους παίκτες. Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν το βράδυ στην «O2 Arena», ενώ το μεσημέρι επέλεξε η ομάδα της Ρεάλ. Στις 14:45 έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Γιώργος Πρίντεζης θα εκπροσωπήσουν τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ οι Πάμπλο Λάσο και Φελίπε Ρέγες τη Ρεάλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ