2013-05-12 14:30:08
Φωτογραφία για ΣΕΡΜΑΝΤΙΝΙ : ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!
Ο Γκεόργκι Σερμαντίνι, με δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ, εμφανίστηκε ανυπόμονος για την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου Ευρωλίγκας στην καριέρα του, το οποίο θα χαρεί περισσότερο, αφού στο Βερολίνο το 2009 ήταν εκτός δωδεκάδας με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό: «Παίξαμε πολύ καλή άμυνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Χαίρομαι που κι εγώ βοήθησα την ομάδα μου. Τώρα, θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο και με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, να πάρουμε τα ριμπάουντ».

Για τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έχουν καλούς σουτέρ, είναι πρώτοι στο επιθετικό ριμπάουντ και είναι πολύ γρήγορη ομάδα. Θα πρέπει να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς τους. Αυτό θα είναι το «κλειδί» του αγώνα. Είναι τελείως διαφορετική ομάδα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Για τη δεύτερη συμμετοχή του σε τελικό Final Four: «Ανυπομονώ να προσθέσω το δεύτερο τρόπαιο Ευρωλίγκας! Βέβαια, το 2009 στο Βερολίνο ως παίκτης του Παναθηναϊκού ήμουν εκτός δωδεκάδας
. Είχα ταξιδέψει στη Γερμανία, αλλά δεν αγωνίστηκα. Όμως, το κύπελλο είναι στο ράφι του δωματίου μου. Σίγουρα, αυτό το Final Four το βιώνω διαφορετικά, από τη στιγμή που έχω ρόλο κι αν κατακτήσουμε το τρόπαιο θα το απολαύσω περισσότερο. Όλα είναι πιθανά, λοιπόν, ας ελπίσουμε πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει στο παρκέ και θα στεφθούμε πρωταθλητές Ευρώπης».

Για το εάν αισθάνεται πιεσμένος, εν όψει του τελικού: «Δεν νιώθουμε έντονο στρες και νομίζω πως με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα χαμογελάσουμε τελευταίοι. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας κι ελπίζουμε πως αύριο θα είναι χαρούμενοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ