2013-05-13 09:49:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Πανηγύρισαν χιλιάδες φίλαθλοι του Oλυμπιακού - Πέταξαν πέτρες στο κλαμπ του Παναθηναϊκού - Δείτε video
Tην κατάκτηση του Ολυμπιακού στη Euroleague και την ανάδειξή της ομάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά σε πρωταθλήτρια Ευρώπης, πανηγύρισαν χιλιάδες Πατρινοί φίλαθλοι της ομάδας, οι οποίοι ξεχύθηκαν χθες και στους κεντρικούς δρόμους της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Με αφετηρία τον αρχικό χώρο συγκέντρωσής τους την πλατεία Γεωργίου, κατευθύνθηκαν από την Κορίνθου, στην Κολοκοτρώνη και από εκεί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, την Ερμού, την Μαιζώνος.

Πορεία με δίκυκλα αλλά και με τα πόδια συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού αλλά ακόμα και κατά του αιωνίου αντιπάλου, κροτίδες, καπνογόνα, κόρνες και τραγούδια μέχρι το πρωί στο κέντρο αλλά ακόμη και τις συνοικίες της Πάτρας.

Στο τέλος της πορείας κάποιοι μεμονωμένοι κατευθύνθηκαν στο κλαμπ του Παναθηναϊκού και πέταξαν πέτρες. Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, καθώς υπήρχαν δυνάμεις και στα δύο στέκια , ωστόσο δεν έγιναν προσαγωγές.

Δείτε video από το attacktv από τους χθεσινούς πανηγυρισμούς:
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι ανησυχίες της Shakira
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι ανησυχίες της Shakira
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ