2013-05-13 10:06:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Κατέφθασαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας τα έγγραφα της επίταξης για τους εκπαιδευτικούς
Κατέφθασαν αργά χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, τα φύλλα πορείας για τους υπό επίταξη εκπαιδευτικούς, μετά την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει τους καθηγητές προκειμένου να μην πραγματοποιηθούν οι κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων την ερχόμενη Παρασκευή.

Έτσι από σήμερα το πρωί αναμένεται να ξεκινήσει από τους αστυνομικούς και η διανομή των εγγράφων στους εκπαιδευτικούς, που αγγίζουν συνολικά σε ολόκληρη τη χώρα τις 88.000 άτομα.

Η απεργία που αποφάσισε η ΟΛΜΕ την περασμένη Παρασκευή έφερε νευρικότητα στην κυβέρνηση η οποία και αποφάσισε να προχωρήσει στην επιστράτευση των καθηγητών ούτως ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων στις 17 Μαΐου.

Στο μεταξύ σήμερα με την πραγματοποίηση παμπατραϊκού συλλαλητηρίου στις 7.30 σήμερα το απόγευμα, στο οποίο καλούν να συμμετάσχουν όλους τους φορείς, σωματεία και συλλόγους της περιοχής, απαντούν οι καθηγητές που ανήκουν στη δύναμη της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας στην κυβέρνηση και την απόφαση για επιστράτευσή τους.


Οι καθηγητές της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής κάνουν λόγο για αντιδημοκρατικό κατήφορο στον οποίο έχει περιέλθει πλέον η κυβέρνηση, με την απόφασή της να καταστείλει και τον απεργιακό αγώνα των εκπαιδευτικών με τη μέθοδο της προληπτικής επιστράτευσης.

Στο πλευρό τους βρίσκονται εκτός από τους δασκάλους και τους νηπιαγωγούς, και άλλοι φορείς και Σύλλογοι, όπως οι γιατροί, οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ κ.α.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ