2013-05-18 20:12:38
Φωτογραφία για Ανανεώνει με Φέρντιναντ η Γιουνάιτεντ
Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα σεζόν θα είναι ο Ρίο Φέρντιναντ, με τα αγγλικά ΜΜΕ να τονίζουν πως θα επεκτείνει το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο κατόπιν έγκρισης του Μόγιες.

Το υπάρχον συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Αγγλίας λήγει τον επόμενο μήνα, όμως σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν "BBC" και "Telegraph", υπάρχει ήδη συμφωνία και είναι θέμα χρόνου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επεκτείνει τη συνεργασία μαζί του για έναν ακόμα χρόνο.

Υπέρ της ανανέωσης του συμβολαίου του 34χρονου τάχτηκε και ο διάδοχος του Φέργκιουσον στον πάγκο των "κόκκινων διαβόλων", Ντέιβιντ Μόγιες (πιάνει επίσημα δουλειά από την 1η Ιουλίου), με τον Φέρντιναντ να συνεχίζει έτσι για 12η διαδοχική σεζόν στον "Ολντ Τράφορντ".

Να σημειωθεί πως ο Άγγλος άσος, ο οποίος ανακοίνωσε  πριν λίγες ημέρες την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα, μετράει 6 κατακτήσεις πρωταθλημάτων ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια (27 για την Premier League), περισσότερα από όσα πήρε στα πόδια του οποιοσδήποτε άλλος αμυντικός της ομάδας του Φέργκιουσον.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ