2013-05-18 20:51:13
Φωτογραφία για ΒΕΤΟΥΛΑΣ : ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΟΣΟ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!
«Οι Έλληνες προπονητές έχουν δημιουργήσει σχολή», διαπίστωσε ο Νίκος Βετούλας, σχολιάζοντας την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό με προπονητή τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Θεωρώ την κατάκτηση του τίτλου της Ευρωλίγκας πολύ μεγάλο επίτευγμα», δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα Πάτρας μετά την σημερινή ήττα της ομάδας του στο ΣΕΦ και τόνισε πως:

«Πολύ μεγαλύτερο από την προηγούμενη φορά, γιατί έγινε για δεύτερη σερί σεζόν και με Έλληνα προπονητή. Οι Έλληνες προπονητές έχουν δημιουργήσει σχολή. Έλληνες προπονητές, όπως οι Κατσικάρης, Ζούρος, έχουν εργαστεί στο εξωτερικό με πολύ καλά αποτελέσματα, ενώ η επιτυχία του Γιώργου είναι η μεγαλύτερη σε συλλογικό επίπεδο των Ελλήνων κόουτς».

«Για είκοσι με εικοσιπέντε λεπτά προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και όσο επέτρεπε ο Ολυμπιακός», σχολίασε για την εμφάνιση της ομάδας του ο Βετούλας.

«Όταν βρήκε ρυθμό ο Ολυμπιακός η διαφορά ανέβηκε σε πολύ μεγάλα επίπεδα».


«Είναι επιτυχία του Απόλλωνα η πρόκριση στα πλέι οφ», επισήμανε ο προπονητής των Πατρινών.

«Δώσαμε ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνιστούν».

Σε ερώτηση σχετικά με την προσέλευση του κόσμου σήμερα, σε σχέση με το ’97, που μετά τον τίτλο της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει πάλι τον Απόλλωνα για τα πλέι οφ με τον Βετούλα παίκτη της ομάδας της Πάτρας, ο προπονητής της ομάδας της Πάτρας απάντησε: «Τότε ήταν η πρώτη φορά του Ολυμπιακού και ο κόσμος είχε «αγκαλιάσει» το μπάσκετ. Μπορεί να έπαιξε ρόλο στην χαμηλότερη προσέλευση του κόσμου, η σημερινή εμπορικότητα του Απόλλωνα, σε σχέση με εκείνη του ‘97».

«Για τα πρώτα 25’ παίξαμε σκληρά και καλά», διαπίστωσε ο Γκόρντον Κλάιμπερ και υπογράμμισε ότι:

«Παίζαμε, όμως, απέναντι στους πρωταθλητές και πρέπει να τους συγχαρώ. Ανυπομονούμε για τα πλέι οφ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ