2013-05-19 22:30:14
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο ΚΑΛΝΤΕΪΡΑ...
Η διοίκηση του ΤΑΑ Ολυμπιακός κάνει με προσεκτικά βήματα τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και μέσα στις θέσεις όπου σίγουρα χρειάζεται ενίσχυση είναι αυτή του ακραίου. Πέρσι ο Τζέρι Ποτότσνικ ήρθε ως κορυφαίος ακραίος με τον Παμβοχαϊκό, όμως δεν κατάφερε να διαχειριστεί το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού.

Έτσι τα στελέχη της ομάδας αλλά και ο Δημήτρης Καζάζης δεν θέλουν να ρισκάρουν φέτος με παίκτες εγνωσμένης αγωνιστικής αξίας αλλά χωρίς εμπειρία από Ελλάδα και Ολυμπιακό, γι’ αυτό, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr", κατέληξαν ότι πρώτος στόχος είναι ο Λεονάρντο Καλντέιρα. Ο Βραζιλιάνος έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2009-10, έχει παίξει στον Φοίνικα Σύρου και τη μισή περσινή χρονιά στον Παμβοχαϊκό και κρίνεται ιδανικός.

Το διάστημα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο 31χρονος δέχτηκε προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, αλλά στις συζητήσεις του με τους ερυθρόλευκους εκδήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό για να κατακτήσει τίτλους αλλά και να συμμετάσχει στο Champions League.

Σε περίπτωση που κάτι στραβώσει με τον Καλντέιρα, τότε θα ξανατεθούν τα ονόματα άλλων υποψηφίων, όπως οι Βούλγαροι Σιμεόνοβιτς, Αλεξάντροβιτς και Βαλεντίν Μπρατόεφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ