2013-05-20 13:42:52
Φωτογραφία για Και Ντελαπλάς στη λίστα του Παναθηναϊκού
Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο μέσος της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Ντελαπλάς, ενώ η περίπτωση του Μπόρεκ φαίνεται πως προχωρά.

Μέχρι το τέλος του μήνα ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κλείσει δυο μεταγραφές, κάτι που αποκάλυψε και ο Γιάννης Αναστασίου στην επίσημη παρουσίαση του.

Τόσο ο τεχνικός του "τριφυλλιού" όσο και οι συνεργάτες του το τελευταίο διάστημα βρίσκονται με μία βαλίτσα στο χέρι παρακολουθώντας περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που, υπό προϋποθέσεις, μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα

Για τον Τόμας Μπόρεκ σας μιλήσαμε και την Κυριακή το πρωί. Ο Τσέχος μέσος είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού και μάλιστα δεν αποκλείεται να τον παρακολουθήσουν εκ νέου οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Το ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του είναι μικρό (όχι πάνω από τις 100.000 ευρώ), ενώ ο ίδιος ψάχνει μία ευκαιρία για να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Ντελαπλάς για τα χαφ

Σύμφωνα με την Sportday στον Παναθηναϊκό εξετάζουν και τον Γάλλο άσο Ζοναθάν Ντελαπλάς, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Πρόκειται για αμυντικό μέσο με επιθετικές αρετές που φέτος αγωνίστηκε σε 40 παιχνίδια, πετυχαίνοντας δυο γκολ και βγάζοντας πέντε ασίστ. Βέβαια ο Ντελαπλάς μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι, καθώς τον παρακολουθούν ήδη σύλλογοι από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ