2013-05-21 00:42:48
Φωτογραφία για Οι κορυφαίοι της Σούπερ Λίγκας
Πολυτιμότερος παίκτης της Σούπερ Λίγκας αναδείχθηκε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ενώ ο Τόμας Ντε Βινσέντι σημείωσε το καλύτερο φετινό τέρμα,έπειτα από την ψηφοφορία της Nova στην εκπομπή “Βραβεία Nova Superleague 2013”. Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Δώνης.

Το βραβείο του καλύτερου προπονητή παρέλαβε ο Γιώργος Δώνης

Ο Τζεμπούρ κατέκτησε την πρώτη θέση των προτιμήσεων του κοινού για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς, ενώ στην κορυφή βρέθηκε και ο Τόμας Ντε Βινσέντι για το εξαιρετικό τέρμα που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Επίσης ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός βραβεύτηκε για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ (έχει 20 γκολ σε 25 παιχνίδια). Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Γλυκός του ΠΑΟΚ βραβεύτηκε για την καλύτερη επέμβαση της σεζόν, στο παιχνίδι με την Βέροια, ο Ζέκα (Παναθηναϊκός) για την καλύτερη ασίστ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Ρούκι αναδείχθηκε ο Εργους Κάτσε (ΠΑΟΚ) και το βραβείο του Fair Play πήρε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Η κορυφαία 18άδα της φετινής σεζόν είναι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Καρνέζης (Παναθηναϊκός), Λοντίγκιν (Ξάνθη)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Σκόνδρας (Ατρόμητος), Μπαρτολίνι (Αστέρας Τρίπολης), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Πουλίδο (Αρης)

ΜΕΣΟΙ: Ντε Βινσέτι (ΠΑΣ Γιάννινα), Ολαϊτάν (Βέροια), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Ράγιος (Αστέρας Τρίπολης), Αμπντούν (Ολυμπιακός)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Τζεμπούρ (Ολυμπιακός), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Παπαδόπουλος (Πανθρακικός), Παπάζογλου
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ