2013-05-21 13:45:16
Φωτογραφία για NBAers, ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΚΑΙ... ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ
Ο Γιόνας Καζλάουσκας ανακοίνωσε την προεπιλογή των παικτών της Εθνικής Λιθουανίας ενόψει του Eurobasket της Σλοβενίας και στη λίστα μεταξύ άλλων βρίσκεται και ο Γκετσεβίτσιους.

Στην προεπιλογή βρίσκονται ακόμα ο Ματσιούλις των "πράσινων" και οι NBAer Μοτιεγιούνας, Κλέιζα, Βαλαντσιούνας, όπως και αρκετοί παίκτες από την πρωταθλήτρια της χώρας, Ζαλγκίρις Κάουνας. Απουσιάζει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος έχει ενημερώσει πως δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας στο Eurobasket της Σλοβενίας.

Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Γιόνας Καζλάουσκας: Μάντας Καλνιέτις (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Άντας Γιουσκεβίτσιους (Ζαλγκίρις Κάουνας), Μαρτίνας Πότσιους (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρενάλντας Σεϊμπούτις (Λιέτουβος Ρίτας), Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (Ολυμπιακός), Τόμας Ντελινινκάιτις (Τσερκάσκι), Γιόνας Ματσιούλις (Παναθηναϊκός), Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (Ζαλγκίρις Κάουνας), Ντονάτας Μοτιεγιούνας (Χιούστον Ρόκετς), Λίνας Κλέιζα (Τορόντο Ράπτορς), Παούλιους Γιανκούνας (Ζαλγκίρις Κάουνας), Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Ζαλγκίρις Κάουνας), Ντάριους Λαβρίνοβιτς (Ζαλγκίρις Κάουνας), Γιόνας Βαλαντσιούνας (Τορόντο Ράπτορς), Ρομπέρτας Γιαβτόκας (Ζαλγκίρις Κάουνας).

Η Λιθουανία θα αντιμετωπίσει στην α' φάση του Eurobasket τις Βοσνία, ΠΓΔΜ, Μαυροβούνιο, Σερβία και Λετονία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ