2013-05-22 13:06:19
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ... «ΖΕΣΤΑΜΑ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Η εβδομάδα... πανηγυρισμών για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας τελείωσε και πλέον οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν μπροστά τους την πρόκληση της κατάκτησης του δεύτερου σερί πρωταθλήματος.

Το πρώτο... εμπόδιο που έχει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός είναι αυτό του Απόλλωνα Πατρών, τον οποίο αντιμετωπίζει το απόγευμα της Τετάρτης στο ΣΕΦ (19:30, ΕΤ-1) με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ξεπέρασε την θλάση που αντιμετώπιζε και θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Ουσιαστικά τα παιχνίδια του πρώτου γύρου, αλλά και των ημιτελικών (με τον νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ-Ρεθύμνου) είναι μία καλή… προπόνηση για τους τελικούς που ακολουθούν.

Ο Έλληνας τεχνικός των ερυθρόλευκων, θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος επιστρέφει στην Α1 Μπάσκετ μετά την αποχώρηση του Ντορόν Πέρκινς, αλλά και στον Τζος Πάουελ. Έτσι, λοιπόν, οι πρωταθλητές θέλουν να πάνε… σβηστοί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και να «καθαρίσουν» τη σειρά με την ομάδα της Πάτρας στις δυο νίκες!


Το περασμένο Σάββατο ο Θρύλος γιόρτασε τη κατάκτηση της δεύτερης συνεχόμενης Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ με ...επίσημη προσκεκλημένη την αχαϊκή ομάδα και τέσσερις ημέρες αργότερα οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία, το ΣΕΦ, την τελική τους κούρσα για τη κατάκτηση του δεύτερου διαδοχικού πρωταθλήματός τους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης καλούνται να φτάσουν σε μία ευρεία νίκη αποδίδοντας καλό μπάσκετ και να φτάσουν στην πρώτη από τις δύο νίκες που απαιτούνται, ώστε να τσεκάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν συντριπτική υπεροχή στην προϊστορία τους στην Α1 κόντρα στους Αχαιούς με 30 νίκες σε 31 ματς. Οι δύο ομάδες συναντώνται για τέταρτη φορά στα play offs, καθώς είχαν προηγηθεί τα ραντεβού τους την τριετία 1996-1998. Μάλιστα στον πρώτο γύρο των play offs του 1997 ο Απόλλωνας είχε σημειώσει τη μοναδική του νίκη επί του Ολυμπιακού, με 78-77 στην Πάτρα.

Τώρα οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλουν να "καθαρίσουν" άνετα τη σειρά και να κάνουν ένα... πρώτης τάξεως "ζέσταμα" για τους τελικούς!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ