2013-05-22 13:19:57
Φωτογραφία για Τον Ισπανό Σούσο στέλνουν στον Ολυμπιακό οι Αγγλοι.
Τον Ισπανό Σούσο στέλνουν στον Ολυμπιακό οι Αγγλοι. Ενδιαφέρον και για τον Ασαϊντί.

Ο Ισπανός άσος της Λίβερπουλ Σούσο αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" που επικαλείται πηγές από την Αγγλία, ο 20χρονος άσος της Λίβερπουλ Σούσο, επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

Ο Σούσο απασχόλησε και πέρσι τους "ερυθρόλευκους" αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε. Είχε συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων με την Ισπανία και στην πορεία η Λίβερπουλ του έκανε νέο συμβόλαιο.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η περίπτωση του συζητιέται και πάλι και οι Άγγλοι είναι θετικοί στον δανεισμό του στον Ολυμπιακό. Συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει και η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τις καλές σχέσεις που έχει με την Λίβερπουλ.

Οι Άγγλοι θεωρούν ότι η περίπτωση απόκτησης του από τον Ολυμπιακό μπορεί να προχωρήσει και την τελική απόφαση ο παίκτης θα την πάρει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων στην Τουρκία.

Επίσης, από την Αγγλία μεταδόθηκε και ένα ακόμα όνομα αυτό του Μαροκινού Ουσάμα Ασαϊντί. Ο Ολυμπιακός τον είχε παρακολουθήσει όταν έπαιζε στην Χέρενφεν. Είναι 25 ετών και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ