2013-05-23 06:12:04
Φωτογραφία για Οι γυναίκες πρέπει να απολαμβάνουν τη σεξουαλικότητά τους
Γεννήθηκε πριν από 43 χρόνια στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ κι αφού πρωταγωνίστησε σε διάφορα διαφημιστικά σποτ, ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την υποκριτική στα 16 της.

Συμμετείχε σε διάφορες κωμικές παραγωγές, υποδυόμενη σχεδόν πάντα τη μοιραία και σέξι και το μεγάλο μπαμ στην καριέρα της έγινε το 1999, όταν πρωταγωνίστησε στην κωμωδία «Όστιν Πάουερς: Ο κατάσκοπος που με κουτούπωσε».

Το 2009 έμελλε να έρθει ένας ρόλος που την έφερε και πάλι στο προσκήνιο του Χόλιγουντ. Εκείνος της στρίπερ στην ταινία "Hangover".

Η Χέδερ Γκράχαμ, με αφορμή τη συμμετοχή της στο τρίτο μέρος της επιτυχημένης κωμωδίας, μίλησε για το σεξ, την αντιμετώπιση της από την κοινωνία αλλά και για τους αυστηρούς γονείς της.

"Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ο άνδρας μπορεί να κάνει τα πάντα για να εξερευνεί τη σεξουαλικότητα του, ενώ η γυναίκα όχι. Δεν πιστεύω ότι έχουμε υγιή αντιμετώπιση απέναντι στις γυναίκες και το σεξ" δήλωσε η ηθοποιός, που φαίνεται πως έχει τα ίδια μυαλά, όσον αφορά τη γυναικεία σεξουαλικότητα, με την ανοιχτόμυαλη στρίπερ την οποία και ενσαρκώνει.

"Οι γυναίκες θα πρέπει να απολαμβάνουν τη σεξουαλικότητα τους με όποιο τρόπο επιθυμούν και να μην νοιάζονται για το τι θα πει η κοινωνία" επισήμανε η 43χρονη.

Ωστόσο, όπως έχει αναφέρει στο παρελθόν, μεγάλωσε σε μία άκρως συντηρητική οικογένεια, με τους γονείς της, τη δασκάλα μητέρα της και τον πράκτορα του FBI πατέρα της, να της δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στη δουλειά της.

Έγιναν μάλιστα η αφορμή, ώστε η Γκράχαμ να μην πάρει έναν από τους μεγαλύτερους ρόλους της το 1989, στην ταινία "Heathers", λόγω των προκλητικών σκηνών.

"Για πολύ καιρό δεν μιλούσα με τους γονείς μου. Μετά τη συμμετοχή μου στο Boogie Nights το 1997, σταμάτησε η επικοινωνία μας… Δεν συμφωνούσαν με τις τολμηρές σκηνές μου".

Τέλος, μιλώντας για τη συμμετοχή της στα "Hangover", ανέφερε πως είναι από τις πιο αστείες ταινίες που έχει συμμετάσχει και πως λίγο ή πολύ, όλοι μας έχουμε κάνει παρόμοια σκηνικά.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ