2013-05-25 19:24:26
Φωτογραφία για ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ... ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΜΠΝΤΟΥΝ!
Την ώρα που ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής Αλγερίας η "Le Buteur" αναρωτιέται μετά από σχετικό γκάλοπ της... «γιατί ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν είναι στην Εθνική...».

Το 76% των ψηφισάντων σε δημοσκόπηση της "Le Buteur" που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", θεωρούν πως ο Αμπντούν είναι ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού για την χρονιά που μας πέρασε και πως θα έπρεπε να είναι στην Εθνική. Από τους 17.070 χρήστες οι 12.922 επέλεξαν τον Αλγερινό χαφ.

«Γιατί ο Τζαμέλ Αμπντούν δεν είναι στην Εθνική; Υπάρχει περίπτωση να κερδίσει ξανά τον σεβασμό του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς και να κληθεί ξανά στην Αλγερία;», ήταν μερικά από τα... ρητορικά ερωτήματα του αλγερινού ΜΜΕ.

Στο κομμάτι που συνοδεύει το γκάλοπ αναφέρεται πως ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι ξεχασμένος, περιθωριοποιημένος και... τιμωρημένος μαζί! Παρά το γεγονός πως ήταν ένας εκ των κορυφαίων Αλγερινών ποδοσφαιριστών που έπαιξε φέτος στην Ευρώπη το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής τον άφησε εκτός.


Το γεγονός πως αγνοήθηκε ο top παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν έχει αποτελέσει μία αφετηρία για πολλές και εκτενείς συζητήσεις στην χώρα. Οι περισσότεροι (δημοσιογράφοι και κόσμος) είναι της άποψης πως κακώς βρίσκεται off.

Πάντως αρκετοί αποδίδουν την στάση του Χαλίλχοτζιτς στο ότι όταν είχε γίνει πρόσκληση στον Αμπντούν (σε μία χρονική περίοδο όπου είχε τραυματισμό όμως) την είχε απορρίψει δίχως δεύτερη σκέψη. Τότε είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να αφοσιωθεί πλήρως στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ