2013-05-27 08:13:05
Φωτογραφία για Σημείωμα αποχώρησης από το Εθνικό Μέτωπο
Από το Γραφείο Τύπου

Αγαπητοί μου

Ονομάζω τούτο σημείωμα και... οχι επιστολή,διότι δεν προτίθεμαι επουδενί να σπαταλήσω επιπλέον φαιά ουσία για πρόσωπα και καταστάσεις που λίγο πολύ όλοι γνωρίζετε πως συμβαίνουν αλλά και συναντώνται.στα διάφορα πολιτικά κόμματα και κινήματα.

Αυτό λοιπόν το σημείωμα αναφέρεται στο ζήτημα της αποχώρησης μου απο το "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ" και γράφεται οχι απο κακεντρέχια ή οτι άλλο μικρόψυχο,αλλά προκειμένου να αποστασιοποιηθώ προσωπικώς απο οποιοδήποτε κίνημα ή κόμμα του παρόντος πολιτικού μας χάρτη,μιάς και πιστεύω πως η ταύτιση με συγκεκριμένο πολιτικό χώρο,μόνον κακό κάνει στο μύνημα που εγώ προσωπικά θέλω να δώσω μέσω της ενασχόλησης με τα κοινά,στην ελληνική κοινωνία.

Δεν θα αναφερθώ σε πρόσωπα και καταστάσεις ως προανέφερα,διότι δεν αξίζουν την παραμικρή αναφορά αφενός,αλλά και αφετέρου δεν θεωρώ έντιμο το να καταγράφεις σε λεπτομέρειες το τι συμβαίνει,έπειτα απο κάθε αποχώρηση απο τον οποιονδήποτε κύκλο,δυστυχώς θα απογοητεύσω μερικούς διότι δεν έμαθα ποτέ στην μασημένη τροφή και πάντοτε προσπάθησα να κρίνω εγώ ο ίδιος τα γεγονότα της ζωής και το αυτό συνιστώ στον πάσα έναν.


Αναίτιος χειροκροτητής προσώπων,ιδεολογιών και νοοτροπιών,δεν υπήρξα ποτέ μου και είναι μάλλον αργά για να το πράξω.

Σε μιάν εποχή όπου η χώρα και ο λαός μας δοκιμάζεται,τα πολλά λόγια πρέπει επιτέλους να παύσουν,διοτί κουράζουν και προκαλούν.

Μένω στο καίριο κομμάτι πως για ακόμη μια φορά ο στόχος μου όσον αφορά την πολιτική δεν επετεύχθει και αυτός δεν είναι άλλος απο την αφύπνιση της κοινωνίας μας εμπρός στον όλεθρο που ήδη συντελείται με βάση την δική μου πάντοτε θεώρηση,όσοι δε θεωρούν πως η ιδιωτεία αποτελεί την επόμενη μου "λύση",θα είπω πως ο λαμβάνων την απόφαση να ιδιωτεύσει σε στιγμές εθνικής ευθύνης,δεν ξεχωρίζει απο τον προδότη σε καμία περίπτωση.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν το λοιπόν για εμένα,η πραγματική τέχνη.

Μετά τιμής

Πάναγιώτης Χατζηγεωργιάδης

Μέλος ένωσης μουσικοσυνθετών Αγγλίας

Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος

Τέως μέλος Εθνικού Συμβουλίου για το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Τέως υπεύθυνος Γραφείου Τύπου για το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ