2013-05-28 13:50:11
Φωτογραφία για ΓΙΑΠΛΕΣ : ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Μία αξιοπρεπή παρουσία στα ημιτελικά των play offs απέναντι στον Ολυμπιακό θέλει ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές.

Για το Ρέθυμνο η συμμετοχή στα ημιτελικά των play offs συνιστά μεγάλη υπέρβαση. Ζητούμενο στη σειρά των αγώνων με τον πρωταθλητή Ευρώπης, που αρχίζει την Τετάρτη από το ΣΕΦ (20:00), είναι μία αξιοπρεπής παρουσία.

«Ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Ρεθύμνου, για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά εκπληρώθηκε. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή παρουσία και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Γιαπλές, και πρόσθεσε:

«Παίζουμε με την κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και παράλληλα να παίξουμε με το δικό μας τρόπο παιχνιδιού. Αυτά που μπορείς να πεις για τον Ολυμπιακό όσο αναφορά την άμυνα και την επίθεση είναι πάρα πολλά. Έχει μια πλειάδα ικανών παικτών και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα σε κάποιο παίκτη. Χρειαζόμαστε ομαδική αντίδραση και σίγουρα δυο στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε είναι το αμυντικό ριμπάουντ και το αμυντικό μας transition».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ