2013-05-28 14:03:54
Φωτογραφία για Σίριαλ η παραμονή Βαλβέρδε στη Βαλένθια
Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στη Βαλένθια. Ο πετυχημένος τεχνικός δεσμεύθηκε πως θα αποσαφηνίσει τις προθέσεις του μέχρι το τέλος της εβδομάδας θυμίζοντας με την στάση του... Ολυμπιακό.

Ο 49χρονος προπονητής τηρεί "σιγή ιχθύος" αναφορικά με το μέλλον του στις "νυχτερίδες" περιμένοντας προφανώς να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Η Βαλένθια βρίσκεται μία ανάσα από την κατάληψη της τέταρτης θέσης που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Επί της ουσίας έχει διαφορά δύο βαθμών σε σχέση με την Ρεάλ Σοσιεδάδ που ακολουθεί. Η ομάδα του Βαλβέρδε στη τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από την Σεβίλλη, ενώ οι Βάσκοι αναμετρώνται στη Γαλλικία με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλει προφανώς να μπει στη διαδικασία να απαντήσει προτού ολοκληρωθεί η σεζόν προκειμένου να μην αποπροσανατολιστούν οι ποδοσφαιριστές του.

Την ίδια στιγμή στη Βαλένθια εκφράζουν την άγνοια τους για τις πραγματικές προθέσεις του Βαλβέρδε από την στιγμή που δεν έχει πει το παραμικρό, ενώ οργιάζουν οι φήμες περί προσέγγισης της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Πολλά λοιπόν θα κριθούν από το ματς του Σαββάτου, αναφορικά με το που θα βρίσκεται το "μυρμήγκι" στην επόμενη σεζόν.   

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάει για Καβάνι η Τσέλσι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάει για Καβάνι η Τσέλσι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ