2013-05-28 15:46:14
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει το ρου ενός αγώνα, αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αν του δοθεί η ευκαιρία, είναι ο παίκτης τον οποίο έχει προσκυνήσει η μπασκετική Ευρώπη. Ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε τον Ολυμπιακό για μια ακόμα φορά στην κορυφή και ετοιμάζεται να επαναλάβει το ίδιο και στην Ελλάδα.

Με αφορμή τα κατορθώματα, τις επιτυχίες και τις διακρίσεις του αρχηγού των πρωταθλητών Ευρώπης, η Ευρωλίγκα φιλοξενεί μια ενδιαφέρουσα άποψη και αφού τον χαρακτηρίζει με διάφορα εγκωμιαστικά σχόλια, καταλήγει ακόμα πιο αποθεωτικά «Ένας αρτίστας. Και ένας επιστήμονας. Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν και τα δύο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα. Είναι πολύ έξυπνος και μαθαίνει», γράφει μεταξύ άλλων το κείμενο και συνεχίζει.

«Ακούγεται απλό και είναι. Το μπάσκετ είναι απλό. Όταν ξέρεις πώς να το παίζεις. Ο Σπανούλης ήταν ψυχικά δυνατός για να κατακτήσει τρεις φορές τον τίτλο και άλλες τρεις για να αναδειχτεί σε πολυτιμότερο παίκτη. Άσχετα με το πώς θα εξελιχτεί η καριέρα του, αποτελεί ήδη μέρος της ευρωπαϊκής μπασκετικής ιστορίας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ