2013-05-30 02:48:02
Φωτογραφία για Στο Λονδίνο η πρώτη έξοδος της Jolie μετά την επέμβαση;
Η Angelina Jolie φημολογείται ότι θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την προληπτική διπλή μαστεκτομή στις 2 Ιουνίου, στο Λονδίνο... με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας "World War Z", στην οποία πρωταγωνιστεί ο αρραβωνιαστικός της Brad Pitt.

Η 37χρονη ηθοποιός και μητέρα έξι παιδιών θα είναι μεταξύ των εκλεκτών καλεσμένων που θα παρακολουθήσουν τη συναυλία των Muse λίγο πριν την πρώτη προβολή της ταινίας, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Στα μέσα Μαΐου, η Jolie αποκάλυψε σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Times ότι υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή για να προλάβει τον κίνδυνο να εμφανίσει καρκίνο, εξαιτίας μίας κληρονομικής γενετικής μετάλλαξης.

Η βραβευμένη με Όσκαρ πήρε την απόφαση να κάνει την επέμβαση εξαιτίας της παρουσίας τουελαττωματικού γονιδίου BRCA1 και διέτρεχε κίνδυνο σε ποσοστό 87% να αναπτύξει καρκίνο του μαστού και 50% καρκίνο των ωοθηκών.

Η μητέρα της Jolie πέθανε σε ηλικία 56 ετών από καρκίνο, ενώ την περασμένη Κυριακή πέθανε από καρκίνο του μαστού και η θεία της σε ηλικία 61 ετών.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση του άρθρου της Jolie, ο 49χρονος σύντροφός της χαιρέτισε ως "απολύτως ηρωική" την απόφασή της να κάνει την επέμβαση. Επιπλέον, δήλωσε πριν λίγες ημέρες στο περιοδικό Esquire ότι ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ