2013-05-30 16:30:03
Φωτογραφία για ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΠΟ... ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΧΟΡΗΓΟ!
Τα πάντα κατέκτησαν τα τμήματα βόλεϊ ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού!

Οι αθλητές του Θρύλου εξασφάλισαν το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ Ελλάδας, ενώ οι αθλήτριες από τη μεριά τους κατάφεραν να κάνουν το νταμπλ. Μια πραγματικά ονειρεμένη χρονιά που έφερε χαμόγελα στο Λιμάνι για το μέλλον των ομάδων.

Με αφορμή τους τίτλους, ο χορηγός των τμημάτων απέστειλε επιστολή στην οποία συγχαίρει όλους εκείνους που εργάστηκαν σκληρά για να έρθουν όλοι αυτοί οι τίτλοι στο Λιμάνι.

Αναλυτικά Με ιδιαίτερη χαρά, σας απευθύνω τα ολόθερμα συγχαρητήρια της Ελληνικής βιομηχανίας χρωμάτων VECHRO - υπερήφανου χορηγού του ερασιτέχνη Ολυμπιακού για την σεζόν 2013 - αλλά και εμένα προσωπικά για τις πρόσφατες επιτυχίες του συλλόγου μας στο βόλεϊ ανδρών και γυναικών, οι οποίες κάνουν κάθε οπαδό του Ολυμπιακού να νιώθει ξεχωριστή περηφάνια.

Παρακαλώ διαβιβάστε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους συντελεστές των πρόσφατων επιτυχιών (κατάκτηση του νταμπλ από την ανδρική και την γυναικεία ομάδα βόλεϊ): στην διοίκηση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, στην τεχνική ηγεσία και στο προπονητικό τιμ, στους αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων αυτών. Τους ευχαριστούμε και διαβεβαιώνουμε ότι η VECHRO στέκεται δίπλα τους αρωγός και συμπαραστάτης, και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στο μέλλον!

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Χατζηνικόλας

Αντιπρόεδρος ΔΣ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ